Nikimaki Creative Commons License 2013.05.28 0 0 43271

Sziasztok!

 

 

Olvasgattam a fórumot, oda-vissza, előre-hátra...

 

Ma nagyon kedvező áron sikerült repjegyet foglalnunk, 2 személyre Wizzairnél 43960 pénz július 11-től. Szóval merem ajánlani, aki eddig még nem foglalta le!!

 

6 nap, 5 éjszakát fogunk Naposparton tartózkodni a Hotel Deykin szállodában. Egyszerű, központi szállodának írják le, gondolom arra a célra megfelel, hogy este lefürödjünk és aludjunk :) más igényünk a szállással kapcsolatban nincs és nem is volt :)

 

Igazándiból egy low budget nyaralást szeretnénk kivitelezni a párommal, a lehető legkevesebb pénzből a legtöbbet kihozni.

Strandolni szeretnék Naposparton, illetve elmenni Neszebárba illetve Sozopolba körbenézni levezetésképp egy strandolós nap után.

 

A dolgok, amik érdekelnének, hogy a nyaralás low budget maradjon: :)

-Naposparton mennyibe kerül a 2 napágy-1 napernyő kombó? akár konkrét helytippet is szívesen veszek!

-kedvező árú éttermek Naposparton? a csupasz számok érdekelnek, ill étterem nevek :) Bolgár étkek leginkább, de hambi is jöhet :)-

-kultúrált szórakzóhelyek Naposparton, ill kb koktél árak

-egy-két strandon igénybevehető program, mik ezek és mennyibe kerülnek.

 

Ezeken felül bármilyen tipp, ötlet, program, ami fontos lehet nagyon szívesen veszek. Szeretnénk megismerni minél jobban ezt a helyet! DE a jelszó: low budget :)

 

Akinek van egy kis ideje, és rendelkezik kb aktuális infókkal megkérem, hogy segítsen :)

Illetve ha esetleg szintén július 11-től a Wizzairrel valaki nekivág az ismeretlennek, és szeretne társulni, hogy Burgaszban megtaláljuk a körforgalom után a buszmegállót az írjon bátran :D (apropó, hol van Napospart buszpályaudvara?! :D )