hörpölin Creative Commons License 2013.05.23 0 0 40253

Reggel megírtam a hsz-t aztán elkezdtem dolgozni. Most a rákukkantva a fórumra látom csak, hogy beindult az élet errefelé. :-)

 

"Az is kérdés, hogy neked milyen felhatalmazásod, és döntési, beleszólási lehetőséged van, mert azt már olvashattuk, hogy Güszinek - aki szintén ugyanazon bizottság tagja - milyen..."

 

Nekem pont annyi és pont olyan, mint Güszinek. Semmivel sem több, vagy kevesebb. Én is csak egy bizoccsági tag vagyok a többi között.

 

"Meglátásom szerint te olyan feladatokra keresel itt embert, amelyek (leginkább a mennyiségüknél fogva) bőven túlmutatnak az önkéntes munka keretein, pláne egy sokszázmilliós és határidős projekt keretében."

 

Valóban. Ez a munka túlmutat rajta. Aki vállalkozik rá, hogy segítsen, annak nagyon sok ideje elmegy majd rá. Délutánok, hétvégék, olyan időpontok, amikor éppen túrázni is lehetne menni. Felvetődött Garancsi részéről, hogy nem is teljesen ingyen kérné ezt a munkát tőlünk, de mivel erről konkrétan nem beszéltünk, nem is szeretnék írni. Ami konkrét, az a költségtérítés. 

 

És most HEV-nek:

 

"Már amikor pár hete a képek vonatkozásában 'osztottátok a pénzt' akartam írni de most volt időszerű."

 

Ebben sincsen semmi titok. Néhány hete megkerestek azzal, hogy a több a tízezer fotómból az MTSz megvásárolna - igen: megvásárolna - néhány száz válogatott felvételt. Megmondom őszintén, eléggé hasba akasztottak ezzel a kéréssel, mert ha ingyen kérték volna, akkor is odaadtam volna azokat. Valóban beszéltünk tehát erről is "odaát", mert abszolut járatlan vagyok ebben a témában. Nem tudtam - most sem tudom - mennyit ér egy amatőr fénykép mondjuk a Nagy Péter-mennykői kilátásról? 10 Ft-of? 100-at? Esetleg 1000-et? Csak emlékeztetőül: kb. 600 képemet - kis felbontásban - ma is használják az OKT túraleírásoknál. Azokat is ingyen adtam át, még köszönetet sem vártam érte.

 

Maszogep74:

 

Igen, néha nagyon sokáig nagyon türelmes tudok lenni. Aztán hirtelen eldurran az agyam... De ettől most még távol állok! :-)

 

Güszi!

 

A vonat után én sem szaladnék. De még vár minket! Igaz, már nem sokáig!


Előzmény: efemm (40245)