Szeleszte Creative Commons License 2013.05.22 0 0 57435

Szijja Jokeva:

 

Kicsit el vagyok havazva a munkahelyen, és a fórumon is az én hsz-em volt az utolsó, pedig azt hittem, hogy a példámon látván mindenki elkezd hőmérőzni és görbéket feldobni:)

 

Én: Még mindig szedem a progit, 14 nap van még belőle, holnap leszek kereken 13 hetes. A gyomrom iszonyú szarul van, mondjuk másokhoz képest egész jól vagyok, mert legalább nem hányok, de olyan ebédtől kezdve se nem akarok inni, se nem enni egészen másnap reggelig. A párom már kiverte a tamtamot, hogy a fene vinné el a pcos diéta korlátaimat, egyél már valamit, mindegy hogy mit. Így délutánonként megiszok 2 dl 100 %-os narancslevet, vagy tejet, valamint lecsúszik egy egy túrórudi, egy kis ropi, keksz. Sajnos a nem evés miatt még a kevés metemmel is (XR 750) elkezdtem rohamtempóba fogyni, egy hét alatt ledobtam 4 kg-ot. (páromnak itt jött a kiakadása). Már visszaszedtem nagy nehezen 2 kg-ot. A metet csökkentettük XR 500-asra, a fogyás megállt. Több CH-t eszek iszok meg, mint a megengedett, de bizonyos határokon belül.... szóval nem nyakalok cukros üdítőket, nem zabálok csokoládét, sőt még egy falatot sem. A CH többlet főleg a narancslé és a tej, gyümölcsök: alma, banán, eper miatt van.

 

Mi: Tegnap voltunk a dokinál 12 hetes Nucha szűrésen, mindent rendbe talált. 72 mm a CRL-je, 10,2 mm a talpa, 2,3 mm az orra. A szívfrekvenciára négyszer mért rá mire sikerült belőni, akkor már kezdtem megfogadni magamba, hogy már hétvégén se fogok inni egy fél kávét. A reggeli kávé jól esik, de azt is gyengére csinálja a párom és a vérnyomásomnak is jót tesz, mert nagyon alacsony. Csodálatos élményben volt részünk, ahogy láthattuk mozogni, ahogy hallottuk a szívecskéjét dobogni. Sajnos sem a magánrendelésen, sem a női klinikán képet nem kaptam. Annyi jó hírem viszont van, hogy felkértek, hogy vegyek részt egy genetikai előadáson, ami arról szól, hogy egy szegedi jó hírű genetikus tart oktatást orvostanhallgatóknak, mit kell nézni a 12 hetes szűrésen. Hasi UH lesz, teljesen ingyenes, kapunk egy színes fotót, valamint két hét múlva megkapjuk DVD-n is. Na majd a fotót közzéteszem itt:) Sajnos a páromnak új a telefonja, így tegnap még telon keresztül sem tudta lefotózni. A munkahelyemnek és párom szüleinek még ez után lesz megmondva......:S Nagy vonalakban ennyi van velünk.

Előzmény: Jokeva (57434)