Amateur-no1. Creative Commons License 2013.05.19 0 0 3465

ROBI876    Kormoss'

 

Majd megoldom valahogy ezt a ph. mérőt, eddig is megvoltam nélküle de a fejlődés elkerülhetetlen, azt mondják, egy vállalkozás, ha nem fejlődik előre, akkor hátra felé megy.

 

A hordó jó állapotú, most van dagasztás alatt, egy picit kiszáradt, mondanám, dőlt belőle a víz orrán száján, jó szagú, tiszta és reményteli.

Egy idős úrtól van, az udvara sűrűfésűvel kezelt fű, a szőlője példásan ápolt, akkor mitől ne lenne a hordója más.

 

Én nem nagy volumenekben gondolkodom, nincs is cefréshordóm 30-literesnél nagyobb (4-5 db.-ról beszélek), de mindig fortyog bennük valami marhaság.

Mellette marháskodok egy kis borral is, max talán ha a terveim bejönnek, 3-350 liter/ év.

 

Szépen összevárom apránként az adagot és telerakom azt a relatíve kis hordót Whiskyvel, aztán had érjen az utókornak :) az innivaló! Szerintem egyébként, ha felül töltöm és alul elveszek belőle, akkor lesz egy állandó, jó minőségű ital.

 

Volna egy ötletem:

Írjuk össze, melyek azokat a terményeket és gyümölcsöket "ABC"-sorrendben, amelyekkel érdemes foglalkozni és elérhetőek a hazai hobbista számára nagyobb kalamajka nélkül, függetlenül attól, hogy már volt-e tapasztalatunk vele kapcsolatban, vagy sem.

Amikor már tökéletesnek tűnik a lista, leegyeztetjük természetesen és azt feltehetnénk a  Kipróbált receptek közé, figyelemfelkeltőnek, hátha beindul valakinek a fantáziája az egyik láttán.

Vélemény?

 

Előzmény: Törölt nick (3463)