pom-pom77 Creative Commons License 2013.05.16 0 0 1194

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Januárban meniscus műtétem volt egy magánklinikán, egynapos  műtét keretén belül OEP alapon. Elég hűvös légkörben éreztem magam. Erről a nővérek és a szobatársak gondoskodtak. A nővérek messze nem voltak olyan kedvesek mint a Sportkórházban. Csengetésre nem igazán reagáltak azonnal. Itt is hárman voltunk a szobában,ahol az egyik szobatárs kikérte magának,hogy telefonálni mertem. A nővér a kanült először a csuklómba  akarta tenni ami sikertelennek bizonyult , utána még hónapokig zsibbadt a helye. Nem is adtam paraszolvenciát. Megjegyzem a kórterem felszereltsége sokkal szegényesebb volt mint a Sportkórházban. A keresztszalag pótlást is  ebben a kórházban terveztem,de a kórházi ágyat már  a TB nem támogatta volna. Nem is lett volna baj,kifizettem volna  a 30.000 Ft-ot. De miután megmertem kérdezni,hogy miért is fizetek ennyi pénz egy éjszakára (gondoltam komfortosabb szobában leszek) ez nem tetszett  az intézményben dolgozóknak,jelentették a dokinak. Neki sem tetszett,nekem se tetszett. És akkor még nem beszéltem arról,hogy mennyit fizettem volna a dokinak TB alapon,és a gyógytornára alkalmanként. Viszont a porc kivétele kiválón sikerült,a műtétet követően 3 óra múlva már otthon voltam. Semmilyen fájdalmam sem volt a műtétet után. 3 nap múlva már normálisan  sántítás nélkül mentem. Tehát a doki kiváló munkát végzet.

Mindezek ellenére dokit és intézmény váltottam. Egyelőre úgy néz ki jól döntöttem. Kicsi fájdalmam sincs,és már mankó nélkül közlekedek. Mindezt egy héttel a műtét után.