jonatanxx Creative Commons License 2013.05.14 0 0 53683

Kicsit unalmas ez a kicsi-nagy dolog. Felnott bajnoksagrol beszelunk, senki nem kenyszerit "kicsiket" hogy reszt vegyenek benne. Ha pedig a kicsi patkany modon jatszik, akkor viselje el, hogy a nagyok idonkent helyreteszik.

 

Unalmas, nem unalmas, nem irígylem azokat a nagyokat, akiknek többen kell lenniük egy kicsihez. A felnőtt bajnokságban férfiaknak kellene játszaniuk. Na az olyan fajta lény, aki nem verekszik nővel, gyerekkel, láthatóan gyengébbel, akkor sem, ha oka lenne rá. Lehet ilyen valaki 16 évesen is, de lehet hogy 30 évesen sem lesz az. Ti melyik csoportba tartoztok, ti döntitek el...

 

Mar megbocsass, de picit fura, hogy neked all feljebb ugy, hogy a Neumann jatekos kovetett el olyan faultot, hogy csak a szerencsen mult, hogy nem lett komoly serules a vege, 3 perccel a lefujas elott minusz 3-as allasnal.

Mi valtozott volna, ha 2+10-et vagy V-t kap? Kiegyenlitetek 4 a 4-ben?

 

Nem állt feljebb. El kell szomorítsalak, a történetben ti csak mellékszereplők vagytok. A főszereplő a bíró. Látta az esetet, tovább engedte a játékot. Majd a nyílvánvalóan sportszerűtlen, agresszív, intermezzo után, annak adott igazat aki hangosabban, látványosabban hőbörgött. Hülyét csinált magából. És ezt fokozta azzal, hogy a verekedő, chipanddale show-t előadó játékost nem a szabályok szerint büntette. A lökést elnézhette, a bunyót, a vetkőzést az ordibálást (bár süket még lehet) nem.

És nem az eredmény miatt kell büntetni, hanem mert ez a szabály. Arra való, hogy  a játékosok tudják mit lehet és mit nem lehet. Az előbbieket nem lehet.

Ha jól tudom ti vezettek is meccset... Na, innen kezd rólatok szólni a történet, és nem vidám!

 

Persze lehet szokás alapján is játszani, a grundon is működik a dolog, csak akkor nem kell ennyire komolyan venni magatokat. "Felnőtt" és még "bajnokság" is! :D

 

Előzmény: disconnect (53679)