Racilaci Creative Commons License 2013.05.12 0 0 8959

Az a probléma, hogy egy-egy változtatást egész egyszerűen képtelen errefelé rendszerben végigvinni. Oké, hogy a Kunságnak kell +20 perc, de akkor miért nem rakosgatnak körülötte is mindent. Elég lenne 10-15 perc tologatás és kész. Vagy oké, hogy ütemesítik az Eger-Bp-et, de akkor nézzenek már szét, hogy ez mire hogyan hat.

 

Írom mindezt abszolút közvetlen érintettként, mivel a Miskolc-Debrecen ütemesítés közzétételének a napján láttam, hogy mit hol mulasztottak el tologatni. Ezeknek 10-20%-át aztán műsoron kívül, a következő 3 hónapban módosították, a többit úgy hagyták. Kérdem én, hogy miért csak ennyit? Illetve hogy ha én december 1-én egy órán belül átláttam a helyzetet, akkor a tisztelt közlekedésmérnökök miért nem - akiket ezért is fizetnek? Pláne úgy, hogy az utána következő foltozgatás egyértelműen igazolta, hogy nem lett volna eredetileg sem akadálya az átfogóbb módosításnak.

 

Amit írsz, az nem feltétlenül csak a bevételmaximálásról szól. Hanem az odafigyelés hiányáról, a rugalmatlanságról, az együttműködésre való képtelenségről is.

Előzmény: Törölt nick (8958)