T100/2013
Nnna, hát írtam egy beszámolót, de a klasszik. Elveszett.
Szóval akkor tőszavakban:
T100: edzőverseny, 2 hét múlva Annecy.
Előzmények: sérülés MB Trailen, 10 nap kihagyás, mankózás, sírás-rívás, futócipók kiárusítása. Eutanázia. Oli először letilt, Lúdtalp letilt. Csütörtök tesztfutás. Péntek ismétlés. Tünetmentes. Fürdős kurva effektus. Még péntek este sem tudom indulok-e. Józan ész: nem. Szív: igen. A gyakorlatias: 50-nél meglátod.
Óvatos. lassú kezdés, Mottó: csak semmi erőlködés, csak semmi erőlködés.
Női grupetto, Béla összeszedése, Pcsabán + 5 perc kék sáv leágazás benézés miatt. Elénk kerül a Vérszívó Lánctap :): Andi, Lúdtalp, Gábor.
Szétesik a csapat, de Piliscsévtől lihegnek a hátamban Csobánkáig.:)
Mantra: "jusqu'ici tout va bien, eddig minden rendben, eddig minden rendben".
Kisrigó először: 5:19. Happiness, nem fáj a lábam. Továbbmegyek. Innen minden lépés ajándék. Visszaveszek. Fejben már teljesen Annecy-re készülök.
Apátkúti völgy: Joci szakálla lobog a szélben.
Piros háromszög: lájk.
Hurok: kis flow, csika háta, kis energetikai lapszusz.
Kisrigó másodszor: 7:55.
Dolgozik a grupetto mögöttem.
Bölcső hegy: közelítő bedurran, evés. ivás, masszír.
Csobánka: utolér a grupetto: "adda gélt gyorsan, addddd a géééélt gyorsan!!!!" "Ebbe vizet, ide izót, a pohárba meg kólát" Jujj, de heves.
Kevélyre, köves bércre a lánctalppal. Andi megrántja. Neki célverseny, úgy is megy, le a kalap.
Csúcs-hegy előtti síkon leválok: ne a végén csapjam szét magam, nem komfortos a darálás. Egyedül szeretek utazni.
Célban: 11:12.
Maximálisan elégedett vok. Nem harcoltam le magam, tartalékoltam, persze elfáradtam azért no worry. Kis lassulás, de többé-kevésbé sikerült a "pace not race" alapelv.
Gratula minden versenyzőnek. Köszönet minden szervezőnek és segítőnek. Nálam a csobánkai sós paradicsom-szalámi kombó a díjnyertes, valamint minden pont teljes személyzetének kedvessége.
Ja és az idézet, hogy legyen tanulság is :)
"Azt ismered, hogy egy pasi kiesik az 50. emeletről? Miközben zuhan azt ismételgeti, hogy megnyugtassa magát: „...eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben...". Pedig nem a zuhanás az, ami számít. Hanem a földet érés." (Matthieu Kassovitz: La Haine, 1995)