hirvike Creative Commons License 2013.05.11 0 0 32663

Kezdjük ott, hogy köszönöm, hogy annak idején tippet adtál, és már bocsánat, hogy vettem a fáradtságot, és megpróbáltam kideríteni, hogy tulajdonképpen mit is árul ez a hölgy Amerikában. Mivel pl. a Velcro is egy világmárka, jól gondoltam, hogy talán már ide is megérkezett.

 

A OneWrap valóban egy márkanév, de mivel a Velcro saját levédett márkája, nincs belőle olyan sokféle. Konkrétan kétféle verzió van: a folyamatos szalag és az óraszíjszerű pánt. Ez utóbbi is kapható tekercsben, de ez minket most nem érdekel.

 

Ezt http://www.itapestore.com/velcroone-wraproll-white2x25yds.aspxillusztrációnak tettem be, az a lényege, hogy a OneWrap ilyen. (úgy értem pont)

 

A nyitási ciklusra vonatkozó kísérletedet köszönjük, ez is azt bizonyítja, hogy a gyártók a specikikációban inkább 'alálőnek' annak, ami valóban elvárható a terméktől, hogy ezzel is le legyenek védve.

 

Én nem akarok forradalmat: én személy szerint meg fogom kockáztatni, hogy a Velcro magyar képviseletéről szerzem be az általam megfelelőnek gondolt tépőzárat. Legfeljebb életem végéig tépőzárakat fogok nézegetni a polcon, ha nem válik be. Aki szeretne csatlakozik; aki meg úgy gondolja, hogy az igazság odaát van, az rendelhet onnan.

Előzmény: szarvasmici (32661)