tp329 Creative Commons License 2013.05.08 0 0 26742

Igazad van, meg azt is, ahonnan mindegyik másolta a hülyeségeit.

Még a szakkifejezéseket sem ismerik de ugye állatorvosok. Kívánok nekik ilyen hozzáértő (nem, nem orvost, mondjuk szabót és szenvedjenek az elszabott ruhájukban egy életen át).

Ha elolvasod az egész lapot nem tűnik fel, hogy fogalmuk sincs, miről beszélnek? Ennél te tapasztaltabbnak és megfontoltabbnak tűntél eddig. Kezdőnek (de bárkinek is) hogy lehet ilyen oldalt ajánlani? Az alamecetet bezzeg sajnálja, de a jódot nyomnák öt napig!?

Próbáltad már? Kíváncsi lennék a személyes tapasztalataidra. Egy ilyen kúrával rossz esetben le lehet mérgezni az állományt. A jód és a pajzsmirigy kapcsolatáról hallottál már? Persze ha szerencséd van ki is bírhatják, amelyik meg nem, azt ugye a kokci vitte el. :-(

Ha a jód kitakarítja az összes káros(nak nyilvánított) baktériumot stb. akkor mi lesz a hasznos bélflórával? Van itt szó bármelyik cikkben is a "takarítás" utáni bélflóra újraépítéséről? Egy szó sem, se vitamin, se probiotikum, semmi! Még a nyalósót sem említi meg, hogy szerencsétlen nyúlnak legalább az elektrolit háztartása legyen úgy ahogy normális.

Megkockáztatom, hogy ezek a módszerek jó 30-40 évvel ezelőttiek vagy azon a tudászinten megreked emberkéktől valók. Akkor itattak a kálium hypermangántól kezdve a hypón keresztül a jódig, mindent. De ez akkor részben az információ hiánynak és a szűkös beszerzési lehetőségeknek volt köszönhető!

MA már azért mások a lehetőségek.

Bocs! Nem a személyednek szól igazán, csak sajnálom azokat a szegény nyulakat amelyek ilyen oldalak miatt végzik be idejekorán!

 

Előzmény: Chezulu (26741)