Patent IPO Creative Commons License 2013.05.08 0 0 32441

Sokszor nem is szállok játékba, mert látom, hogy olyanok a számok, hogy jobb, ha kihagyom. nézem egy ideig és megnyugszok, hogy jól gondoltam.

Nagyon sok játék, örökös jegyzetelés után az ember nagyon hamar eldönti, mit is kell most csinálni, vagy hagyni a fenébe, majd másik alkalommal. Online 2 óra múlva visszalépek és teljesen mást látok, mint előtte.

Már menet közben észreveszem a változást és nem is azt fogom játszani, mint amit először terveztem

Lehet ez véletlen is, de nagyon érdekes a számokat figyelve. Már fejből azonnal képben vagyok mind a 37 számnál, ha előjön, hova is sorolható. Nem sok idő van gondolkodni, amikor eljön a játék ideje és ezt már rutinból kell csinálni

Ezért nem érdekel, hogy matematikai törvények szerint minek kellene lenni. Én azt nézem , pillanatnyilag mi van az asztalon

Ez is egy kő kemény matek, amit menet közben csinálok, mert állandóan számolnom kell a tétekkel is, hogy ne is rakjak feleslegesen sokat és mínuszba se menjek. Örökös számolgatás. És azt is az ujjaimmal mutatva számon kell tartanom, hányadik körnél tartok éppen. mert ha eltévesztem, lehet, hogy nyerek, de ha mindent összeszámolok, mégis mínuszban vagyok. Volt már ilyen többször is. Nagyon észnél kell lenni. Nem véletlenül pörög a szivem 200-al, a hónom alatt meg csordogál az izzadtság :)))))

Előzmény: Patent IPO (32440)