Patent IPO Creative Commons License 2013.05.04 0 0 32254

Nem azért, hogy nem akarok állást foglalni, de mivel kicsit bonyolult a történet, lehet éppen ezért zárolták. Mert ment  a kavarás, más néven regisztrálás és hasonlók.

Magam is nehezen igazodok el.

 

Saját példám használt autóalkatrészre: Van magyar bankszámlám és itt Angliában is, mivel itt dolgozok, a hirdetésre másik bankszámláról akartam fizetni a hirdetést, hibát jelzett vissza a gép. Van mindkét bankszámlámon pénz, tehát ez nem lehet a hiba oka, csupán a megváltoztatott bankadatok miatt letiltott.

Azóta sem tudok fizetős hirdetést arra az oldalra feladni, csak ingyeneset. Azért lenne fontos a fizetős hirdetés, mert akkor nem a 150. helyen lenne a hirdetésem, hanem az első 10 között.

A bankkártyámat sosem tudom felcserélni a másikkal, mert a nevem regisztrálva az angol bankkártyán fordított a magyarhoz képest. Vezetéknév, keresztnév felcserélve. Ezért még eddig sehol nem sikerült mindkét kártyát használni. Csak amivel regisztráltam

 

Ezért gondolom, hogy hihető a történet. Esetleg ez is egy indok arra, ha a rulettes cég nem akar fizetni. Jó kifogás és nem fizet :(

Előzmény: Torlake (32253)