Johnny_Disco Creative Commons License 2013.04.28 0 0 33861

Ivwi, erről már gondolkodtunk a múltkor Élijennel, és az egyszerűség mentén kéne cselekednünk. Nálunk egy bográcsozó hely van, és egy grillező, tehát párhuzamosan mehet a bogrács és a grill (ez utóbbi egy öntöttvas lapon, ami tárcsa-szerű eredményt ad). Mivel terv szerint 12 körül fogunk odaérni, nem lenne jó hosszadalmas kajákba fogni, mert még 5-re sem lesz ebéd, ezért én egy prémium paprikás krumplira gondoltam, sok húsos szalonnával meg jó kolbásszal, és ezzel párhuzamosan a gyerekek, finnyásak, nagybelűek, stb. kedvéért a vaslapon a grill fölött pedig csirkemell és -comb tud sülni.

Remélem ebből mindenki megtalálja a magának valót.

A hozzávalókat én megveszem, előkészítem, fát vágok, miegymás, hogy ha dél körül odaérünk, akkor azonnal el tudjuk kezdeni, de még így is erősen 2 után lesz meleg étel.

Tehát senki ne hozzon krumplit, húst, miegyebet, csak azt és annyit, amit saját maga megeszik, ha a fentiek nem felelnek meg.

Bízom benne, hogy a többség ízlését eltalálom ezzel a menüvel.

Tehát még egyszer: bevásárlást intézem én, erős reggelit javaslok, esetleg a gyerekeknek egy szendvicset odatenni, és akkor talán kibírják kora délutánig, amire az ebéd elkészül.

Sütés-főzés közben lehet sörözgetni, beszélgetni, ismerkedni, gyerekekkel játszani, stb.

Mi a meglátásotok?

 

Előzmény: Ivwi (33859)