Szeleszte Creative Commons License 2013.04.26 0 0 57415

De klassz, annyira örülök hogy ennyire pozitívan élted meg a terhességed:)))) A 12 hétig nem megyek, de utána mindenfélekppen. Már levették a sátort az usziról, este amikor kellemes az idő és nem perkál a nap akkor szoktam menni. Tavaly annyira jól esett, hogy nyáron minden nap ott voltam:)))) Imádok úszni, és az esti úszás annyival jobb a bőrperkálódáson kívül, hogy akkor már nincsenek sportolok, és a kilépő kőről ugráló manók:) Múltkor, pont amikor megfogant a babó úgy karon rúgott egy csaj, hogy a párom azt nézte eltört-e a karom, előtte meg lapáttal fejbe vágtak. Szóval inkább este megyek, amikor kicsit nyugisabb az uszi, mert sajnos ilyen nagy városba ennyire kevés emberre szoktak történi ilyen uszodai balesetek.

 

Szeretnék majd terhestornára is járni, a 12-héttől lehet és remélem, hogy sikerül olyan barátokra szert tennem ott, akik hasonló élethelyzetben vannak. A jelenegi barátaim már túl vannak a szülésen, és általában szülési rémtörténetekkel riogatni, meg mennyire fog fájni, meg milyen szar lesz az első év. Én úgy vagyok vele, hogy majd az utolsó trimeszteres paraként ráérek erre, az első egy évre meg felkészültem, hiszen nagyon vártuk a babot:) Amilyen húzós, hajtós a munkahelyem, nem hiszem hogy annál nagyobb port tud csinálni a baba:))))

 

Diéta: gondolkoztam tegnap rajta, és mégis csak több ch-t viszek be... Megittam egy pohár tejet az kapásból 12 ch, utána ettem ilyen kis sajtos sós rudat, mert rájöttem hogy nem terhességi rosszullétjeim vannak délutántól, hanem gyomorsav gondom, ami úgy feljön, hogy felmarja a nyelőcsövet és ilyen átlátszó nyákot köhögök fel. Este még jól esett 3 dl 100 %-os ananászlé 33 gr ch-val, ez így már 45, és estére is megettem a 30 gr ch-mat a tönkölykenyérrel. Jah és még délután megettem egy almát: 20 gr ch, ez összesen már 95 ch. Reggelire is lement 30 gr ch, tízóraira 20 ch, ebédre: 50-60 gr ch. Közel olyan 200 gr ch. Mondjuk ez változó, mert valamikor ebédkor nem esik jól az étel és vannak olyan napok amikor egész délután nem esik jól semmi, csak az esti piritósra ácsingozok.

Előzmény: mgesa (57414)