pentekont Creative Commons License 2013.04.23 0 0 147540
Üdv mindenkinek

Koszonom az ötleteket eddig.

A Rolex Sub az amin nagyon gondolkodok mostanában, csak én szeretnék újat venni, de az új dátum nélküli verzió nem fogott meg felpróbálva, az elözö verzió meg már nehezen elérhetö. A használtvásárlástól tartok kicsit...Másik, hogy nem akarnék kb 6700 chf körüli összegig elmenni. Ha már eddig elmennék akkor inkább kicsit még várok és beruházok egy egyszerübb Reversoba,, vagy ami nagyon tetszik az még a JLC Deepsea Chrono, de az megint kicsit magasabb kategória. Tudom a Rolex az azèrt Rolex és nem hiányozhat egy jobb fajta gyüjteményböl mert igen KLASSZIKUS a sportosabb kategóriában :-) de a JLC az bizony JLC...

kb 4000 chf határban gondolkodok most.

Amit most néztem még ebben a kategóriában, az az ùj Baume et Mercier Clifton 10055 ha konzervatívabb órát nézünk, vagy a Maurice Lacroix Pontos S Diver (compressor nem a chrono) ha sportosat. Tudom két más világ, de nagyon èrdekes ajánlatok. Mindkettö 43 mm, a Diver viszont elég magasnak tünik. Kérdès a szakértökhöz, hogy a szerkezet, leginkább a B&M órájában milyen minöségünek minösül?

A következö opció pedig a Tudor Pelagos...Minél többet szemezek vele, annál jobban tetszik, bár ez ismèt a sportos vonal. A Tudor másik opciója ismétaz elegánsabb vonal, az Advisor.

Végezetül amt még nézegettem az a Vulcain egy-két modellje, de nem sok infot találok róluk...

Megnéztem az ajánlott Perellet modelleket is, de az elsö fekete búvár oórán kívül annyira nem ragadta meg a szemem a többi, utánajárok.

Remélem ezekkel kicisit leszükitettem a kört, várom az ötleteket, és érdemi véleményeket.

Üdv