rebkaa Creative Commons License 2013.04.22 0 0 42948

Én is nézegettem ezt a hotelt és a busszal történő odajutást. Végül nem ide megyünk, mert eléggé kinntinek találtam,1km-t írnak a központtól, de ez inkább légvonalban. Nekünk még nincs szállásunk, de leadtak egy lekérést az egyik szállodának, majd meglátjuk, hogy visszaigazolják-e. Az első járattal 17-én megyünk.

A 409-es buszról annyit tudtam meg, hogy Várna Aeroport--Golden Sants Resort között közlekedik.  Aranyhomok központjában áll meg, egy nagy Accomodation felíratú tábla előtt.

Innen valószinüleg gyalog lehet eljutni a yacht kikötőig, itt van a Golden Sentido. Annyit olvastam külföldi fórumokon, hogy nagyon résen kell lenni a taxisokkal, mert igen elvarázsolt árat tudnak mondani. 

Ha lehet nem szeretnénk taxizni, de majd meglátom, mert hajnali 2.30 körül kell elindulnunk itthonról,  előrébb hozta a Wizz 5.45-re az indulást. Ha nagyon ki lesznek a gyerekek, akkor a 409-es végállomásától mi is taxival megyünk.

Azt olvastam, hogy a reptérről közvetlenül 50 leva körül van egy taxi. Esetleg te megtudtad, hogy abuszjegy a reptérről mennyibe kerül Aranyhomokig?

Mikor mentek?