Elm Creative Commons License 2013.04.20 0 0 10914

Szerintem meg slattyogj el egy rendorsegre, es tegyel feljelentest. Visszaeltek az adataiddal, csalas, vagy mittudmen mi. A lenyeg, hogy ha a BKV zaklatni talal meg - persze kozben oket is erdemes gyurni, hogy ehhez semmi kozod -, akkor lobogtathatod nekik a rendorsegi feljelentest is, hogy folyamatban van a dolog. Persze, a rendorseg nyilvan nem fog talalni senkit, le fogja zarni es kesz, de legalabb lesz rola papirod, hogy Te megprobaltad.

Egyebkent meg, ha nem fizetsz, az ugyved valoszinuleg fizetesi meghagyast fog inditani, amire fontos figyelni, es azonnal ellentmondani neki, igy birosagra fog kerulni a dolog, marpedig ott nekik kell bizonyitaniuk, es az alairasod utan egyertelmu lesz, hogy nem te voltal, raadasul ott is bemutathatod a rendorsegi feljelentest.

 

Monjuk abban is biztos lennek, hogy a rendorsegen megprobalnak lepattintatni (szinte biztosan nem talaljak meg az elkovetot, tehat rontod a statisztikaikat), de ne hagyd magad. Tegyel feljelentest, legfeljebb utasitsak el, a lenyeg, hogy neked meglegyen a papirod errol.

Előzmény: allurmáni (10911)