HMEX Creative Commons License 2013.04.19 0 0 51295

Jobban belegondolva nem konkrétan a xsaraval van problémám, hanem leginkább  azzal h kombi. :) Nem érzem jól magam benne, de megbízható autónak tartom, mert tényleg nem hagyott még ott sehol. Egyszer esett be a kuplung, de pár pumpálás után kijött, igaz tönkre is ment a szett, mert hazajöttem vele, de legalább tudom, hogy most új van benne. :)

 

Igazság szerint, egy kettes 1,6os nem kombi xsarával teljesen meglennék. :)

 

Igen, gyári méret van rajta, de ez a híd dolog annyira belém nyomta a bélyegét, hogy inkább elviszem majd szerelőhöz és ha kell csere vagy felújítás, mert kétlem, hogy ez a 190 ezer km előttem lévő történetében bárki megcsinálta volna. 

 

http://peugeot-hatsofutomuvek.hupont.hu/ Ők merre van helyileg?

 

 

Szépen megcsináltad az autód, látni h szereted. :) Ezek az angel eyes lámpákkal mennyit javult a világítás? Gondolkoztam rajta én is mert...nálam sztem van vmi probléma. A jobb oldali kevésbé világít jól mint a bal és egy vezeték is megvan olvadva.

Szerettem volna bele tegnap venni egy megalight ultrat, de kifogytak a készletből jelenleg. Másnak is gyenge a fényerő sima mezei készletes izzóval? Néha már félek vele menni sötétben...

Előzmény: ladasjani (51290)