Jim0107 Creative Commons License 2013.04.18 0 0 10909

2005-ben online kötöttem szerződést a T-online-al.A szerződés feltétel egy meglévő kábáltévé szerződés volt. A kábeltévé szerződés édesapám nevén volt.

Az internet szerződést az én nevemre kötöttem.Mivel édesapámnak és nekem ugyan az a nevünk, pl XY Imre,így én az ifjabb titulust használom.

Ha jól emlékszek,akkor 2006-ban be lett köttetve egy vonalas telefon is,éa az ugyan úgy a kábeltévés kábelen jött,mint a tévé meg az internet. A telefon is édesapám nevén volt.

2008-ban kötötték ki a kábeltévét és a telefont is,meg a netet is,mert a telefonon felgyülemlett egy kis hátralék.De az én internet számlám fizetve volt,nem volt hátralékom. Minden szolgáltatásról külön jött számla is.

mikor kikötötték a kábelt,másnap bementem a szolgáltatóhoz,és megkérdeztem,hogy így az én nevemre szóló internettel mi van.Erre azt a választ kaptam,hogy így meg sem köthettem volna külön az internetre a szerződést,mivel igazából ez egy csomag volt (tévé,telefon,internet).

Mivel nem volt netem,én utána nem fizettem semmit sem,a kikötés után csak egy csekket kaptam,amit nem fizettem be,mert akkor már nem volt adatforgalmam a lekötés miatt.

Kb két hete megkerestek telefonon az eos-tól,hogy nekem van 106.000 ft internet tartozásom.

Ma voltam a T home ügyfélszolgálatán,és kértem egy szerződés másolatot,mivel online kötöttük a szerződés,így csak e mailba küldték el az,és nem lett kinyomtatva,csak lementettem a gépemre.Az a gépem meg tönkre ment évekkel ezelőtt,és a szerződés így elveszett.

Röviden ennyi lenne,több dátumot sajonos még nem tudok,de a kikötésről is ki fogom kérni a jegyzőkönyv másolatát.

Remélem így már értehőbb lett az ügy!

A válaszod előre is köszönöm!

 

 

Előzmény: Törölt nick (10908)