Jim0107 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 10907

Sziasztok!

 

Nekem egy szerződéssel kapcsolatos kérdésem lenne.Tudom,hogy nem egyszerű a dolog,de hátha valaki tud segíteni,vagy valami hasznosat mondani a dologról.

2005-ben kötöttem szerződést a T-onlie-al,az internet szerződés feltétele a kábeltévé előfizetés meg volt,bár édesapám nevére.Az internet előfizetést az én nevemre kötöttem.Az egyik csavar a dologba,hogy ugyan az a keresztnevünk,de a szerződésben az ifj. titulust használtam,hogy a számlát én kapjam.Közbe be lett köttetve egy telefon is,amin lett egy kis tartozás,és egyszer csak jöttek és lekötötték a kábelt,amin az internetet is kaptam.Bementem az ügyfélirodájukba,és elmondtam,hogy mi az én problémám,és azt a választ kaptam,hogy meg sem köthettem volna így az internet szerződést.Persze én a számlát fizettem,nem volt elmaradásom.Magyarán ők mondtak fel egy élő szerződést.

Kb két hete hívtak az eos-tól.hogy 106.000 Ft tartozásom van az akkori T-online felé.Ezen meg is lepődtem,megkérdeztem,hogy ez hogy jött nekik össze,és mondták,hogy 8 hónap internet számla elmaradásom van!Mondtam,hogy és ez hogyan,mikor fizettem,és ők mondták fel a szerződést.ja a havi díja a netnek 4000ft volt.

Az lenne a kérdésem,hogy ez így ebben a formában jogos követelés e? És hogy mit lehet ilyenkor tenni?

Mert ugye én ezt az összeget nem akarom kifizetni,mivel hogy a T-online mondta fel a szerződésem,amit fizettem,és nem volt elmaradásom.

A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm!