gurabli Creative Commons License 2013.04.17 0 1 1183

14.nap

Tegnap ismét voltam a dokinál, kiszedte a még bennmaradt varratokat is, ezen is túl vagyok. Ma este már fürödhetek, nem kell szivacsos lemosóst játszani tovább, ez mondanom sem kell, hogy menyire jó hír:) Persze nem lesz egyszerű beküzdeni magam a tusolóba, de ezt is megoldom valahogy.

A sebek szerencsére teljesen rendben vannak, most már 0-45 fokon van a rögzítő és kezdhetem terhelni fokozatosan a műtött lábam is. Vasárnapig el kellene érnem, hogy két lábon meg tudjak állni, mankó nélkül. A térdgép már 0-60 fokon, az orvos is elégedett a hajlítással, sokat segít a gép, mivel az nélkül nem tudnám ennyit hajlítani. Most dolgozom, hogy meglegyen a nyújtás is, próbálom leszorítani finoman a térdem, meg ülve átrakom egy székre a sarkam, fekve pedig a sarkam alá teszek egy párnát, a gravitáció meg elvégzi a többit.

A jövő héten kezdődik az otthoni gyógytorna, 14 alkalommal kijönnek, ez is jó, mert így nem kell fuvarozgatni a gyógytornászhoz.

Csinálom a lábemeléseket, napi 300 a cél, hogy a combom ne sorvadjon tovább.

 

Kb itt tartok most, fájdalmaim különösebbek nincsenek, még a graft helye a legérzékenyebb, de hát az egy darabig még marad is, mert húzódik a seb. Szerencsére továbbra sincs folyadék benne, remélem így is marad.