Törölt nick Creative Commons License 2013.04.15 0 0 10350

Vannak azért gagyi dolgaik is szerintem, de sok dolognál abszolut elégedett vagyok velük.

Ugye az APP egy átcimkézős lengyel cég. Bennfentesként az ismerősöm azt mondta, hogy nagyon sok dolgot a németektől hoznak valójában. A közelmúltban beszélgettem a Mipás sráccal is - ő elég penge a szakmában - ő mondta, hogy nem kizárt, hogy pl a festéküknek köze van a PPG-hez ( aminek a Lengyeleknél van gyára). Mondta, hogy járt ő már a Mipa gyárban is és nem véletlen, hogy kamerák stb tiltott eszközök, mert odabent saját szemükkel láthatták, hogy milyen 2-3x annyiba kerülő márka dobozát töltötték meg bérgyártásban. Aztán amikor a boltba bejön a márkamániás OFF-os fényező és isteníti, akkor csak röhög :)..

Amúgy állítólag az egyik slágertermék az APP-nél a 2k korróziógátló füllerük az ismerősöm szerint ez átcimkézett német termék valójában. Sokszor használtam már és jól szerintem tényleg jól kezelhető és jó minőségűnek tűnő.

Az egyik favoritom az U210-es korróziógátló adalékos rücsijük. Úgy rémlik, hogy egy hónapja 1890Ft volt a kiskeráruk. Viszont több márkát próbálva ez nekem nagyon bejött. Próbáltam már mást is, de megfogadtam, hogy soha többé nem kísérletezem.  Emellett az alukittjüket is szeretem használni, 3600HUF az 1.8kg edzővel szettben kiskeráron.

A karosszériatömítőjük és a műanyag festékük viszont például egy rakás x@r...

Előzmény: Mafia05 (10347)