rebkaa Creative Commons License 2013.04.11 0 0 42829

Köszönöm az infót. Az elmúlt 2 év alatti húszonvalahány útazásunk egyik sem irodával volt, így a Robinson tours-ot sem tudtam, hogy van. 

Amikor ma reggel megvettem a repülőjegyeket, akkor hirtelen a Neckermann jutott eszembe és az nálunk is van. Nagy lendülettel bementem az irodába, de így első körben leülltem a szálloda áraktól, nekem mind drága volt.

Nem, buszra biztosan nem vagyunk finnyásak(másra sem). Szerintem egy arabokkal tele marokkói busztól(ahol még az öledben is üllnek) nem valószinű, hogy rosszabb lesz:)

Várna közelsége  nem baj, valami látnivalót csak össze tudok halászni. A Napospart pár éve nekem egy kinlódás volt, a családot egyszer bírtam rávenni egy Ropotamo folyó látogatásra. Azon kívűl egész nap ettünk-ittunk, fürödtünk. Azt nem bírom.

 

A Volán buszt megnéztem a férjemnek, de hétfőn-kedden még nem tud jönni, utána pedig csak csütörtökön reggel indul és az 22 óra utazás után pénteken reggel van kinn. Akkor meg már mindegy ha a pénteki Wizz-el jön.  Nem tudom mi az oka, hogy a pénteki járat olyan drága(28.000ft) ezért azzal még várok. Csak a hazafelé útat vettem meg neki.

Junius 17-től leszünk 24-ig, 4 db oda útért, 5 db. vissza útért fizettem 46.800ft-ot, illetve Wizz pontokból vettem.

Csomagot majd később meglátom, bármikor hozzá lehet adni. Ha nagyon necces, akkor ötőnknek adok fel 1-et, az nem olyan vészes árban. 32 kg-t pedig el sem bírnék.