P.Pitzu Creative Commons License 2013.04.05 0 0 147384

Nekem is ez volt a feltűnő. Soha máshol nem látott kombinációk a karórákon, és ugyanolyan tokban más márkák. Egyébként a szerkezet, tok rendben lévőnek tűnt. Ezt a kamu dolgot hogy kell egyébként elképzelni? Felújítanak régi órákat, és azokból "barkácsolnak"? Vagy régen ott gyártottak/gyártattak bizonyos márkák és a megmaradt készletekből "építkeznek"? Vagy hamisítják az egészet?

Nekem az is furcsa, hogy Spanyolországban milyen sok hordatlan Rado van eladó, és most már Portugáliában is kezdenek száomora gyanús cuccok feltűnni.

Egyébként az előbb említett Omega óráknál az a némi szerencse, hogy 620-as vagy 625-ös női szerkezetekkel szerelték őket, és ebből nyan sokat lehet találni, még csak nem is tolonganak értük. Kb. 5-25 EUR között megvehetők. Tokot és számlapot találni viszont kegyetlen nehéz.

Hong-Kong-ban találtam most 2 szettet (tok, számlap, mutatók) elég jó áron. Már csak szerkezet és korona kell hozzá. Eredetinek írják, és minden olyan, amilyennek lennie kell. Ráadásul free shiping :-) Az ilyesmit be lehet vállalni?

Előzmény: boxer-gs (147382)