csiribuesmegvan Creative Commons License 2013.04.05 0 0 186

Ehhez a variációhoz muszáj jól teli lenni.. mármint jól felhúzva, min 4-5 nap "semmittevés" de sokszori vagy hosszú cibálgatások után akár 2 hét is kell, tapasztalatom szerint..
Ez az idő azért is kell hogy az enyhe nyomásra megfelelően érzékeny legyen a terület..
Javaslom elsőre párszor úgy csinálni hogy kézzel rásegít az ember és a végénél megfigyeli az ember hogy mi történik ott hátul-bent, mert ez fontos tapasztalat lesz.
Úgy tűnik alapszabály az is, hogy csak annyi cucctól lehet megszabadulni egy alkalommal, amiért megdolgoztál a masszírozgatással, vagy még előtte elöl kézzel, úgyhogy javaslom a hosszú masszírozást az érzékeny helyen, vagy előtte egy brutálkínzó -de happy enddel nem végződő- kézi munkát,és utána a masszázst, ezekkel könnyebb lehet elérni a célt!
Akkor végzel jó munkát ha jónéhány perc múlva gyakorlatilag "magától" elkezdődik az a folyamat, mikor úgy érzed hogy megduzzad az egész belső rész, és az ujjaddal egyre kevesebb helyet érzel..
Ezt direktbe is el lehet érni, hasonló lökéssel mint mikor a wc-n ül az ember, vagy mikor vizelés után az utolsó utáni cseppet akarod kipréselni :)
Így direktbe is meg kell érezni ezeket előre, hogy tudd mit kell majd érezned!
Ha valaki eljut idáig már csak 1 lépés a cél :-)
Erős rásegítő nyomással -mintha wc-n ülnél- és befeszítésekkel és még mindig folyamatosan az érzékeny pontot masszírozva ekkor már meg lehet szabadulni a végterméktől!
Hát jó gyakorlást!

Előzmény: bone19 (185)