Törölt nick
2013.04.05
|
|
0 0
112000
|
Én hiteles forrásból (sok JT-t ismerek) kijelenthetem, hogy a Tanúk már nagyon utálják ezt az örökös "prédikálásra" való "buzdítást". A "buzdítás" szót azért tettem idézőjelbe, mert a vezetőség még buzdítani sem tud rendesen. Mindenféle pszichológiai ismeret, természeteses emberi beleérzőképesség nélküli, szobafestő-színvonalon lévő biorobotok "buzdítják" a többeket, de olyan idióta módon, hogy az elképesztő. Pl. ők is csak azt mondhatják, ami le van írva nekik (maximum egy kicsit átfogalmazhatják, úgy, mint az őrtornyos a válaszadásokat). Ennyire kontraproduktív, energiapazarló és közömbös irányítás csak Észak-Kóreában képzelhető el. Az utóbbi időben rejtetten már minden arról szól, hogy a kreativitást, az önálló kezdeményezőképességet és a spontaneitást maximálisan le kell fojtani, hogy egy minőség nélküli nagy embertömeg legyen a végeredmény, akiket majd úgy lehessen irányítani, hogy ha felmutatnak nekik egy zöld könyvet, és ha arról kell beszélniük, hogy ez fekete színű, akkor probléma nélkül képesek legyenek erre. Megismétlem: nem a Biblia nyilvános népszerűsítése az utálatos tevékenység, amiképpen önmagában a futás sem rossz dolog. Ez akkor rossz, ha valakit úgy kényszerítenek futni, hogy össze van kötve a lába. Vagy ha előírják neki, hogy milyen mozdulatokkal fusson. Egyébként ez az egész prédikáló szolgálat (a módszer idiotizmusa és abszolút rugalmatlansága végett!!) már annyira el lett rontva, a "Jehova" vagy "Biblia" kifejezések már annyira meg lettek az emberekkel utáltatva, hogy jobban ezt már Sátán se csinálhatta volna. De ebben nem az egyszerű tanú hibás, hanem az a gépszerű „politikai szervezet”, az a struktúra, ami rátelepedik az emberek lelkére, azon emberek lelkére, akik eredetileg sokkal nyitottabbak és Isten irányába fogékonyabbak voltak a többieknél. Ez a "gép" Istent megcsúfolva éppen ezeket az embereket alakítja át. |
Előzmény: Törölt nick (111993)
|
|