Szeleszte Creative Commons License 2013.04.04 0 0 57324

Jokeva, Joulcsi:

 

Voltam tegnap a dokinál nagyon kedves és készséges volt. Elmondtam neki az inzulinrezisztenciát, pcos, szívritmuszavart és a billferdülést. A barátcserje tetszett neki, fel is írta magának, hogy utánaolvas, mert azt mondta hogy ilyen hormonértékekkel nem lehetett volna teherbe esni. Komolyan vette az évek óta tartó alacsonyprogreszteron szintemet, így azt mondta hogy ez nem is kérdés, hogy ad progi utánpótlást utrogestan 100 mg-ot írta fel 2*1-et azt mondta ha szedem ártani nem árt, de nem akarja végignézni hogy esetleg elvetéljek. Met: azt mondta, hogy a 12-14 hétig a progival együtt mehet, utána lehet hogy el kell hagyni.

 

A babáról: CRL: 2,3 mm, és már dobog a szíve. Nem hangosította ki, mert azt mondta, hogy 1,3 fokot emel a szívhőmérsékletén és az nem tesz neki jót, legyen elég, hogy ott dobog:)))) Csajok egy csodálatos érzés volt, hogy belül egy kis élet, egy kis pacni látszódott belőle:))))

 

Visszarendelt három hét múlva, akkor leszek 9 hetes, azt mondta rámnéz és megbeszéljük a 12 hetes nyakiredőszűrést. Amúgy a ciklusommal nem kellett hazudni, ahogy meséltem neki hogy egy hetet csúszott a peteérés és a vérzésem is, ő is csúsztatott egy hetet így a várható szülés dátum: 2013.11.28, valamint nem 7 hetes terhesnek állított be, hanem 6 hetesnek úgy mintha 14-dik napon lett volna a peteérés, és 28 napra menstruálnék.

 

Annyi bibi van, hogy egyik kedves ismerősünk kedden addig klubozott nálunk betegen, hogy rám is és a páromra is rámragasztott egy ilyen torokfájós, orrfolyós vírusjellegű dolgot. Most iszom a kamillateát, kipróbáltam a sós vízes öblögetést, na attól majdnem okádtam, szóval azt inkább kihagyom. Allergiás vagyok a mézre és a citromra, szerencsére nincs lázam, nektek van valami praktikától mivel lehetne elmulasztani????

Előzmény: Jokeva (57319)