Calcitos Creative Commons License 2013.03.29 0 0 66026

Kicsit provolkáltalak : Tényleg a sok idom dobja meg a bélelést költségét. Meg más is. Taval előtt egy összesen 8 fm es füstkivezetés nél / kéménynél az idomok költsége kb. 50 eft volt a 6 fm un. flexi acélcsőé meg a te adatod szerint 6 x 3600 = 21600 egyébb (kalap, esővédő szegély távtartó miegymás tehát volt kb 80 -85 eft - maga az egész bélelés 280 eft.

Azért egy földszinről felvezetni az 5. em főlé csak megdobja, néha huszon valahány m is lehet.

Egyébként pont azért nem csináltattam anno MIKÁT, mert a melegvíz ellátás lett volna nagyon macerás. Mondjuk a radiátornak ippen lett volna hely - a két ablak közül az egyik elé, a másiknál meg lett volna a mika, de mivel a melegvíz ment volna e szobán kivül egy előszobán majd egy közlekedőn keresztül mire odaért vona a fürdőbe és a konyhába, felejtős volt az egész !!

 

 

"(indító idom," .... e miatt volt nekem + kettőhét csúszás - pont elmentek nyaralni abból a bótból, ahonnan hozta volna a bélelőm.

De majd bogyi eldönti mi kél nekie !

 

 

Azért az a 60 m2 -es lakás csak nem olyan pici hogy a radiátoroknak ne lenne hely !!! A továbbiakaban is igazad van, ritka hely ahová pont illik a Mikás megoldás .

 

 

De akadhat !

pl. taval előtt egy kitűnő helyen lévő társasházban rá akadtam egy 54 m2-es 1. emeleti lakásra. Az akkori állapot : egyszem konvektor, két szobát fűtött, de a konyha, előszoba, fürdő semmi fűtést nem kapott. Volt viszont villanybojler vezérelt árammal. Megfelelő biztosítékok, 25 - 25 Amper. Itt elment volna a mikás megoldás.

Sajnos elvitték az orrom elől a lakást. 14 hónapig hirdették, majd 3 hét alatt elkelt. Lemaradtam !!

Előzmény: citcat 18-16v (66024)