Szeleszte Creative Commons License 2013.03.28 0 0 57312

youlcsi:

 

Képzeld anno anyuval együtt teszteltük az orvosokat, enyém a hétfő kedd, övé a szerda csütörtök. Néztük, hogy kapunk e normális ellátást, meghallgat-e. Sajnos a női klinikán ezek a tapasztalatok voltak: odaülök reggel 8-ra délre talán bekerülök, átkül, ott uh-ra ott még dekkolok egy órát majd behívnak visszaküldenek az ajtóhoz majd behívnak.

 

1 számú doki ( inkább nem nevesítek): 3 év után kértem egy uh-t mert pcos vagyok kopogtatta az óráját, hogy már bocsánat nem férek bele a rendelési idejében, holott a a fél munkaidőmet ott töltöttem.

 

2 számú doki: elkezdett velem kötözködni, hogy miért nem a MÁV rendelőbe megyek vissza, amikor ott voltam, mindezt úgy, hogy a MÁV rendelőbe kaptam volna a dokihoz két hónap múlva időpontot, amúgy meg 3*4,5 cisztával rohangáltam a 3*3 as petefészkembe. El kellett neki magyaráznom, miért vagyok ott, fizetem a tb-t és ő azért kapja a fizetését, átpasszolt egy másik dokinak aki szimpi volt de kiment külföldre.

 

3 számú doki: rákszűrés gyanánt, 5 cm-es vérzékeny sebet csinált, majd üvöltött velem, mint az állat, hogy nem szedek fogigátlót (amit nem is lehetne a szívem miatt és egyebek miatt sem) szaloncukorkának is ilyen sírós élménye volt tőle.

 

4 számú doki: fiatal rátermett, kis csúszópénzzel egész jó ellátást kaptam, anyut is ő műtötte, de sajnos kiment külföldre.

 

Vassas:

1 számú doki: olyan antibiotikumot írt fel, amire allergiás vagyok két órát ott dekkoltam, majd amikor felhívtam hogy én arra allergiás vagyok azt mondta, jólvan menjek vissza másnap, akkor már úgyse ő rendel aztán majd valaki ellát.

 

2 számú doki: annyira öreg volt, hogy már nem látta a petefészkeimbe a cisztát, valamint rossz helyről vette le a rákszűrést.

 

3 számú doki: a lent leírt kedves emberke, akitől hiába könyörögtem cikluskövetést és társait, még örüljek hogy megnézett és ellátott, de neki a három is páros csak ne rontsam ott a levegőt.

 

Persze még van egy két normális magánorvos, aki van a klinikán, de ők már nincsenek beosztva ambulanciás rendelésre. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen pechszériás ember, vagy összességében nem szeretnek az orvosok?

 

Nyilván így már elkeseredik az ember, hogy hova is menjen, kihez forduljon hogy egyáltalán ellátást kapjon. Első terhességem szeretném ha tájékoztatnák, mit kell szednem, hány gr szénhidrátot fogyasszak, édesítőszerek károsak e a magzatra, hogyan alakul terhesség alatt a párkapcsolat, és lehet-e majd úsznom? Csak egy normális korrekt tájékoztatást szeretnék, vizsgálatokkal, és valami emberséges hangnemmel.

 

A Keresztúri túl drága nekünk a 12 eft-tal, nagyon nagy név, de ezt nem tudjuk megfizetni. Még felmerült a Pásztor Norbert akinél 7 eft, az még emberbarát árnak tartom, de arra sincs garancia hogy ő majd jobban bánik velem.

Előzmény: youlcsi (57310)