Dave Semen Creative Commons License 2013.03.20 -1 1 10778

Sziasztok!

Régóta figyelemmel követem az itteni sztorikat, és elérkezettnek látom az időt, hogy megosszam Veletek a saját történetemet. Igaz, hogy nem koleszos, de attól még talán érdekes lehet. :)
 

 

Nos. Alapvetően (kíváncsi) heterónak vallottam magam korábban :) De már igazából talán már azt is kijelenthetem, hogy biszex vagyok, hiszen mindkét nemmel élvezem. :)
 

 

Nem is tudom, igazából honnan jött ez az egész, egyszer csak (kb 6 éve lehetett) érdekelni kezdett, más fiúknak hogy is néz ki, mekkora, hogyan izgatja magát, milyet spriccel, stb. Aztán elkezdtem emiatt ilyen jellegű videókat is nézegetni, ahol srácok 'könnyítenek magukon', aztán idővel már oda jutottam, hogy iszonyúan elkezdett izgatni annak a gondolata is, hogy két fiú vajon mihez kezd egymással...:) És hát be kell vallanom, eléggé felizgatnak az olyan videók, ahol azt látom, hogy teljes átéléssel kényeztetik egymást a srácok, óriásiakat tudok élvezni. :) Az análszex-része a dolognak nem érdekel, az orál (akár 69-ben), maszti egymásnak, frot annál inkább. :) Fantáziálgatok néha a hármas felállásban 2 fiú-1 lány mindenki mindenkivel esetről, de ezt szinte lehetetlen kivitelezni... :) De talán majd egyszer. ;) 

Aztán ezek a gondolatok maradtak csak gondolatok, volt, hogy hónapokig eszembe sem jutott, főleg, amikor épp együtt éltem az aktuális barátnőmmel. 
Aztán ennek a kapcsolatnak is vége lett, és újra előbújt belőlem a kisördög. :) Azért ez egy olyan kérdés, amit nem annyira egyszerű kivitelezni. Ha meg párkapcsolatban is van az ember, akkor meg pláne. 
De úgy vagyok vele, hogy most még fiatal vagyok, ilyenkor kell tenni valamit. :) Nem szeretnék úgy megöregedni, hogy kihagytam egy olyan élményt az életemből, amire igazából időnként iszonyúan vágyom. Persze eleinte csak fantázia szintjén, én sem voltam biztos benne, hogy tényleg képes lennék-e éles helyzetben is azokat a dolgokat megtenni, amikről fantáziálgatok, arról meg nem is beszélve, hogy utána milyen érzések kavarognának bennem... De egyre inkább úgy éreztem, hogy eljött az ideje a kivitelezésnek, legrosszabb esetben nem lenne egy jó élmény, és szarul is érezném magam utána, de legalább túl lennék rajta, és nem agyalnék azon, hogy mi lett volna, ha meg sem teszem. Úgy gondoltam, hogy nem kellenek ide mély érzelmek, azt elképzelhetetlennek tartom, hogy 'úgy' együtt legyek egy fiúval. A kölcsönös szimpátia viszont elengedhetetlen, egy bizonyos szintű haverság azért kell, úgy mégsem vállalnám a dolgot, hogy 'na oké egy bevásárlóközpont vécéjében is' - teljesen személytelenül, tökmindegy kivel, csak fasz legyen, és kész. De ha pl egy baráti sörözés csap át 'véletlenül' valami másba, az már sokkal elfogadhatóbban hangzik. :)

Így jutottam arra az elhatározásra, hogy körülnézek a neten, ki lehet még hasonló cipőben. GG-n és itt a fórumon is nézelődtem, az érdemleges sztorikat is gyakorlatilag irigykedve olvastam. Az elsőre szimpatikusnak tűnő srácoknak meg írtam is, csak aztán az esetek 99%-ában sajnos vagy túl perverzek voltak, vagy 1-2 levélváltás után eltűntek, semmi válasz....(

Na de volt egy kivétel. :)

Szintén indexes fórumozó, jól elbeszélgettünk erről-arról mailben is, cseten is, megtaláltuk a közös hangot (ha olvasod, üdv innen is :D).
Aztán személyesen is találkoztunk, de első alkalommal nem történt semmi, túlparátzam vagy nem is tudom, egyikünk sem mert kezdeményezni.
Aztán a másodiknál már igen. :) Tali, 1-2 forralt bor, aztán irány hozzám. :)
Iszonyúan dobogott a szívem, nem tudtam, mihez kezdjek, szétizgultam magam, majdnem olyan volt, mint amikor lánnyal volt először dolgom. :) De a másik srác erőt vett magán és elkezdte, amit el kellett (neki már volt dolga fiúval korábban is), kézbe, aztán szájba vette az irányítást. :)
Iszonyatosan jó érzés volt, elég hamar el is mentem volna, de megkértem, hogy tartson egy kis szünetet, így én kezdtem el rajta 'dolgozni'. Nagyon fura érzés volt elsőre másvalaki kőkemény farkát megfogni, markolásztam egy kicsit, aztán úgy döntöttem, most vagy soha, csak megnyalom már, ha itt van. :) Óvatosan megközelítettem a számmal, és elkezdtem nyalogatni azt a gyönyörű makkját. Nagyon finom volt! :) A többit meg el tudjátok képzelni... Jól elhúztuk végül, felváltva majdnem egy órán keresztül kényeztettük egymást. Ő le is nyelte, én azért elsőre ezt nem vállaltam.

Hogy mi történt utána? Gyakorlatilag semmi extra, abszolút semmilyen negatív hatását nem éreztem - sőt, nagyon is pozitív. :) Jól tud esni, ha az ember egyik régi vágya végre beteljesül. :) És mikor már belelendültünk, gyakorlatilag teljesen természetesnek hatott az egész. Na jó, nem mondom, közben azért be-be villant, miközben teljes átéléssel nyalogatok egy makkot, hogy uramisten mit is csinálok, de ez nem vette el a kedvem, mert tényleg hihetetlenül jól esett. :)
Aztán utána szépen felöltöztünk, megbeszéltük hogy azért ez igencsak túlszárnyalta még az eredeti elképzeléseket is - a másik fél is teljesen odavolt, nem akarta elhinni, hogy először csinálom. :) Aztán elpofáztunk erről-arról, mintha mi sem történt volna, elkísértem a srácot a buszmegállóba, és elköszöntünk, persze az egyértelmű volt, hogy nem ott látjuk egymást utoljára. :)

Aztán persze másnap chaten már egyből újra kinyilvánítottuk, hogy ezt bizony kár lenne veszni hagyni, jó lenne időnként lerendezni egymást, ha már. :) Aztán ez így ment, kb minden másnap beszéltünk (nem csak szexről természetesen), közben sikerült azért időnként iszonyúan felhúzni egymást így írásban is. :) Volt, hogy munka közben chateltünk, és hát alsót kellett cserélnem, mert tocsogott minden az előnedvtől... :) Meg ha szegény ügyfelek tudták volna, hogy az ő igényeik kielégítése közben még mi zajlik a háttérben... :DD

A következő találkozóra azért összességében majdnem egy hónapot kellett várni - karácsony előtti héten volt az első 'esemény' - elég elfoglaltak voltunk mindketten, aztán újév, utazás munkaügyben, stb, nem volt könnyű összelogisztikázni (nem egy helységben lakunk).
Vagy nekem nem volt jó, vagy neki, lényeg, hogy már igencsak rákívántam a dologra, de ha már ezt nem is hozzuk össze, legalább egy sört igyunk meg valahol. Már meg is volt a hely és az idő, és a találkozó napján egyszer csak feldobta a srác, hogy mi lenne, ha ő munka után elmenne sörért, én meg menjek inkább oda, és találkozzunk inkább az irodájában. :) Eléggé beindult a fantáziám erre az ötletre, mondanom sem kell. :) Oda is értem, de aztán kiderült, hogy valamelyik kolléga még bent marad iszogatni valakikkel két ajtóval arrébb... Egyértelmű volt, hogy akkor itt bizony nem lesz semmi témázgatás, a lebukás legkisebb veszélyének fennállása esetén nem akartunk vállalni semmit. Úgyhogy sörözgettünk, elbeszélgettünk - persze át is jöttek a másik irodából közben... :) Na de egyszer csak elmentek, még pár perc, hátha itt felejtettek valamit, és egyszer csak ajtó bezár, függönyök elhúz, és üljek csak le erre a székre kényelmesen. :) Nem kellett kétszer mondani. :) Azon kaptam magam, hogy este egy irodában egy srác 'dolgozik' rajtam, azért ez is elég érdekes, ugyanakkor nagyon izgalmas és jó élmény volt egyben - gyakorlatilag még zöldfülűként elég intenzív élménynek minősült. :) Aztán persze megint ment a felváltva egymás kényeztetése, csak sietni kellett, mert elszaladt az idő a várakozással, neki is dolga volt, meg nekem is volt megbeszélve egy másik találkozó is. Így viszonylag hamar lerendeztük egymást - ő megint lenyelt mindent az utolsó cseppig, én ott ismét nem tudtam magam rászánni, így az ő íróasztalon végezte egy zsepire. :) Aztán felöltözés, és rohanás. :)


Konklúzió: összességében úgy vagyok vele, hogy elfogadtam ezt az egészet és magamat is ilyennek, már bűntudatom sincs, élem tovább az életem, ugyanúgy, mint eddig, csak van egy ilyen szupertitkos oldala is az egésznek. Nem bántam meg és nem is esett rosszul egyetlen pillanata sem. :) Persze a punci az továbbra is punci, nem lehet helyettesíteni, de azért időnként jó lesz átnézni a másik oldalra is. :)


Remélem, nem untattalak Titeket halálra, kezeket a paplan (fölé) alá, éljenek a csajok - és a srácok! :D


Ha van olyan köztetek, aki hasonlóan gondolkodik (akár csak 'kíváncsi' fantázia szintjén, de még nem volt ilyen élménye), dobjon bátran egy mailt, szívesen beszélgetek a témában. :) 



És az egyik kedvenc idézetemmel zárnék. ;)
"Every guy should suck a dick at some point. It's like getting in direct contact with the essential maleness in yourself. It's really powerful."