Törölt nick Creative Commons License 2013.03.20 0 0 4284

Szia nylon foot! Hát ez elég undorító! Tudod kit hányatnának meg meg rugdosnának.... De nem szollak meg, téged ez izgat.

Remélem találsz ilyen shemale nőt magadnak!

 

Én teljesen másképp képzelem el az egészet!!! :D

 

Az esély egy véletlen találkozásra, hogy shemale nővel találkozzak, hát igen csekély az esélye :(

De álmaimban így zajlana le minden:

 

Az állomáson találkozunk egy forró nyári napon, süt a nep lenge szellő lengedez.

Odalép mellém és így szól- Szia, már jó ideje nézlek és nagyon bejössz nekem, volna kedved feljönni hozzám? Nem bánnád meg s feledhetetlen élményben lenne részed. Mire én- Mmm, nagyon csinos nő vagy. De, örömmel felmegyek hozzád.

Elindulunk hát a lakására és már az ajtajában hevesen csokolózni kezdünk.

Belépünk a lakásba és az a finom Női illat megcsapja az orrom, nagyon jó illat van :)

A hálószobába érve hatalmas ágy és egy üveg pezygő az asztalon két pohárral fogad.

Rámnéz, elmosolyogja magát majd átölel és vadul csókolni kezd, újra és újra.

Majd pezsgővel kínál és az ágy szélére ülünk. A poharak kiürülnek leteszi az asztalra és így szól- csókolgasd a fenekem... Na nekem sem kell több, hevesen nyalogatom, csókolgatom a fenekét de azt nem engedi, hogy elöl símogassam, nem akarja még, hogy megtudjam farka van...

Én ülök az ágy szélén ő előttem áll felémfordul és kőkemény farka az arcomhoz ér. Meglepődve nézek fel rá mire ő halkan kacagni kezd és így szól- Meglepődtél? kapd be a farkam és szopjál. Mivel régóta erről álmodoztam nem kellett kétszer mondania. Számba vettem leborotvált kemény farkát és elkezdtem szopni, elösször csak lassan majd egyre hevesebben.

kis idő múlva az ágyban elterülve szopjuk egymás farkát. Nagyon jó és nagyon élvezzük mindketten. Ujjai lassan a fenekemhez ér és gyengéden ujjazni kezd. "Mennyekben járok" Jó tizenöt perc után mögém kerül és finoman behatol farkával és elkezdi dugni a seggem. "Soha nem éreztem még ilyen jót" de minden nap el tudnám viselni :)

Majd mikor érzi, hogy testem beleremeg a gyönyörtől, hanyattfektet és a fejem mellé térdel és elkezdi rázni a farkát amiből kis idő után a forró geci az arcomra és a számba fröccsen és én mohón nyelem mert nagyon finom íze van a gecijének...

Élvezése után kiszopja farkamból az összes gecit- nem nyeli le mindet- Fölém hajol és ami a szájában maradt geci, átcsurgatja a számba majd csokolózni kezdünk. Tiszta geci ízü a szánk a nyelvünk a torkom... Csókolozás után így szól, van egy kis meglepetésem és halkan kacagni kezd majd  hírtelen valami melegség önti el testem és arcom. A meglepetés az volt, hogy pisilni kezdett, de jó sokat, így szólván, már nagyon kellett pisilnem és kuncog. Mikor végzett, mellém fekszik símogatni kezdi pisitjétől nedves testem és azt mondja. Mátol minden nap velem szeretne lenni, velem szeretne élni. Ettöl a naptól kezdve egy párt alkotunk és boldogan élünk: EGYÜTT!

 

Lehet kicsit csöpögős de nekem ilyen elképzeléseim vannak shemale Nőt illetően.

Nap mint nap, újra és újra el tudnám ezt viselni amiről fentebb írtam!

 

Akinek nem tetszik nem kell 2x elolvasni! :D

Előzmény: nylon foot (4283)