ncsk Creative Commons License 2013.03.18 0 0 57225

Szia, szerintem ezek egyáltalán nem tűnek annyira rossznak. Jó a prolaktin kicsit emelkedett, de azért nem veri le a csillárt még. Én kb. hasonló lelettel voltam terhes. Az LH-d is azért magas, mert valószínű volt peteérésed és nem biztos, hogy a 14. napon, így a 21. napi vérvételen a magasabb LH jelezheti, hogy pár nappal később volt a peteérés (az LH-FSH 1-1 arény csak a 3. cn-ra érévnyes). A progi szerint is volt ovuláció :) A TSH-s tényleg romlott, de ezzel nincs mit tenni, be kell megint állítani. Alacsony BMI esetén egyre többször az a tapasztalat, hogy a diéta többet árt, mint használ, mert nem esznek eleget és az is ronthat az eredményeken. A vékony PCOS-oknak nagyon kell figyelniük, hogy bevigyék a minimumot.

Az inzulinnál ugye meg nincs elfogadott határérték a 30-60 percekre, de a 120 perces már szépen visszament. Én nem látom a leletedet katasztrófának.

 

A prolaktin amúgy érdekes egy hormon, nekem évekig magas volt, aztán egyszer csak magától visszament, de hogy mitől, vagy miért... a mai napig nem tudom :)

Előzmény: eszti0727 (57223)