Törölt nick Creative Commons License 2013.03.14 0 0 39040

"De egy mostanában nem jelentkező topiktársunk polcán biztos ott lesz. :-) ..."
Jól sejtetted, ott van, bár csak pár napja, ugyanis a megrendeléstől számítva  kerek egy hét alatt hozta meg a posta, de nem voltam türelmetlen, a kiadótól megrendelni a legolcsóbb, mint már rajtam kívül más is írta. (Bfulop)
"...Ahhoz képest, hogy a leírás alapján úgy tűnik, ez egy elsőkönyves egyetemista kinyomtatott blogja, valóban igen húzós."
Valóban az, de most mondjam azt  Bfulop és Hörpölin után én is hogy megéri? Akkor mondom...:-)
Diplomamunka volna ez valójában, és egyben egy nagyon jó könyv is lett belőle, annyira életszerűek a beszámolók hogy máris bizsereg a lábad és mennél újra kékezni mikor olvasod. Ráadásul az egészet átszövi egyfajta kellemes, laza humor, ez még könnyedebbé, lendületesebbé teszi a leírásokat. Az illusztrációként betett fotók is szépek, nekem emellett különösen tetszik hogy minden túrabeszámolóhoz oda szkennelték a bélyegzők lenyomatát is, éppen ahogyan ott és akkor nekik sikerült, a szövegeket pedig kis kék jelzések szakaszolják.
Na, szóval ilyen ramaty időben ennél jobb olvasmány nem is kell...:)

Pár kép a könyvből, amolyan ízelítőnek:

bélyegzők és életképek tarkítják az egyébként jó minőségű lapra nyomtatott könyvet.

Nagyjából egy időben jártuk a kéket (mi 2008.-2011.), még egy-két céges bélyegzőnk is hasonló.(egy család:-) ) Azóta ennél a jóembernél van a kéktúrás plecsni is Abaújszolnokon.

Előzmény: nagypapi (38769)