Egyébként ez azért nevetséges, mert még meg is mondja, hogy a teams did not get the aero balance right yet, és ezért nem olyan jó a versenyzés. Ebből én azt szűröm le, hogy szerinte majd jobb lesz, ha jobban megértik a kocsit. Tehát még csak nem is a kocsit magát szidja...
Nevetséges.
Értem én, hogy a NASCAR láthatóan nagyon ráfeküdt arra, hogy pozitív színben tüntesse fel a Sprint Kupát (reklámhadjárat - amik amúgy sztem jók, új kocsi ajnározása), de az ilyenekkel, meg a keselowskis feddéssel túl messzire mennek.
Egyrészt ostobaság nem számolni azzal, hogy ezeket nem hozza le címlapon a média, vagy azzal, hogy ha lehozza, akkor az jót tesz a nézettségnek - utóbbival lehetne vitatkozni, de 2007-ben sem jött be a versenyzők negatív kommentje. Valahol logikus hogy most nem hagyják szó nélkül, mert hát látták, hogy ha úgy hagyják, az nem jó, akkor változtassunk. Eddig oké, de szerintem ez még többet árt így.
Pontosan azért, mert másrészt meg implicite azt az üzenetet közvetítik, hogy nem hajlandóak elismerni, hogy vannak még hibák a rendszerben. Minden ember, vagy szervezet fejlődése megáll, ha nem tud szembenézni a saját tévedéseivel.
Nyilván egy másik opció lett volna az, ha jó előre megmondják, hogy no detrimental comment, de ezt meg kikotyoghatták volna, és akkor meg emiatt van a blama. Mindkettő zsákutca - a legegyenesebb, és egyben az egyetlen célravezető módszer szerintem annak az elismerése, hogy nem tökéletesek, annak a megértése és esetleg elfogadása, ha valaki kritizál valamit. Csak ez visz előre ugyanis. Ha tényleg ez a céljuk.