denil Creative Commons License 2013.03.07 0 0 132551

"Nincs miért szégyenkeznünk a választásunk miatt, a mai napig büszke vagyok a kocsijaimra és úgy érzem, meg is hálálják, hogy nem "szarolaszként" gondolok rájuk."

 

Nagyon egyet tudok érteni Veled. Emlékszem mikor ez az autó képbe került nálam és megtaláltam ezt a fórumot akkor kb úgy kezdtem, hogy félek ettől a Fiat dologtól mert hát olasz meg nincs jó hírneve plusz volt Tiponk is és jó volt az elején de aztán rémálom lett ( digitális volt ).

Ehhez képest olvasgattam a fórumot és tájékozódtam és végül ennek köszönhetően megvettem az autót.

Azóta sem bánom. A formája még mindig nagyon tetszik ( néha még most is nézegetem az autót..illetve gyakran:D ), a hangja nagyon tetszik, a belseje szerintem kategóriájában a legjobb még mindig. Ott van benne Luigi keze na :)

Arról nem is beszélve, hogy műszakilag sincs vele gondom pedig már beletettem 50k km-ert. Ezalatt a legnagyobb javításom a klíma volt amit gariban megcsináltak motorcserével együtt. Ezen felül csak olyan javítások voltak amit én akartam v amit én rontottam el és kellett ( pl. padkának való csúszás télen mert nekem szűk kanyarban kell kézifékezni az első havas napon:D )

 

Szóval szeretem:)

 

És a kétkedők kedvéért ezt nem önigazolásból mondom mert ha rossz lenne már eladtam vna vagy legalábbis nagyon keseregnék.

Előzmény: vinjo (132489)