Szeleszte Creative Commons License 2013.03.06 0 0 57185

gina:

 

Remélem meg fog repedni, bár elvi síkon a barátcserje csökkenti a prolaktin szinten, ami felelős lehet a tüszőrepedés elmaradásáért. Várom már, hogy mikor reped meg:))) Amúgy kicsit örültem volna, ha még napokban figyel UH_val, mert valakinek kellett tüszőrepesztő injekció, mert magától nem repedt meg, remélem nálam azért megreped.

 

Azt szerettem volna kérdezni, hogy amikor megreped, akkor van a legtöbb tojásfehérjés folyás? Valamint azt, hogy onnantól kezdve igaz, hogy kb 12 óráig életképes a petesejt? Barátnőm aki könnyen teherbe tudott esni azt mondta, mindegy az szexeljetek ezen a héten minden nap, az a biztos:))))

 

Tudta, hogy a 20-dik napon vagyok, még kérdeztem is tőle, hogy ha véletlen mégsem jön össze ez a hónap, akkor a követező hónapban is 20-21-dik napon jöjjek? Erre az volt a válasza, hogy inkább a 13-dik napon, hogy akkor is lássunk valamit. Bár én nem értettem, mert én nem klasszikusan 28 napra, hanem klasszikusan 35 napra menstruálok. Épp múltkor gondolkoztam ezen, hogy az endodoki is 23-dik napi vérvételt kér, de ha én az átlagostól eltérek 7 nappal és mondjuk a peteérésem is 21-22 napon van, ahhoz hozzáadok 7-et, akkor inkább a 28-29-dik napi vérvétel mutatna valamit. Javítsatok ki ha tévedek....

 

Előzmény: b.gina (57183)