HP1977 Creative Commons License 2013.03.05 0 0 16777

Én a Számalkhoz járok, szerintem  elég jó, bár durva a csoportlétszám, nem tudom más tanfolyamokon is ilyen sokan vannak? (60-70 fő)

Igazából még csak két modulon vagyok túl, a jogon és a vállgazd.-on, most nyúzzuk a pénzügyet. Nekem nagyon tetszik, szerintem a tanárok is jók, főleg most a pénzügyön. A pü-szvit ügyintézőin nem volt ennyire jó a tanár pénzügyből.

Aki diplomás, az a jog-vállgazd. modulból felmentést kap, ha megfelelő előképzettségű diplomája van.

A Pentáról is sok jót hallottam, a Pallasról még nem tudok semmit. Fórumokon még a Kamara képzéseiről zengenek ódákat, érdemes annak is utánanézni.

Javaslom, hogy azt a tanfolyamot válaszd lehetőség szerint, ahol kisebb a csoportlétszám, mert ez a sok ember valami katasztrofális szerintem. (Vagy mindig ülj az első 2-3 sorba, mert hátul szinte semmit nem hallasz, látsz és értesz.)

 

Egy másik kérdésre válaszolva:

Így utólag visszanézve a jog és a vállgazd. tényleg elég egyszerű volt, csak be kellett vágni a tételsort és szóban elmondani. Most meg majd a minisztérium által kibocsátott feladatlapot kell megoldani, amiről sejtéseink vannak csak, hogy mit rakhatnak bele az előző éviek alapján.

De azért nem volt könnyű azt a sok száraz anyagot sem megtanulni, én legalábbis megszenvedtem vele, mert gyakorlatias szemléletű vagyok és utálom az ilyen kacifántosan megfogalmazott mondatokat és tervezési módszereket.

Egyszóval tanulni kell, csak van amit nagyon és van amit nagyon-nagyon. :)

Előzmény: agieszter (16768)