Nyekurity_ Creative Commons License 2013.02.27 0 0 11474

"A portartályból muszáj kiönteni ... Én párszor ... nem öntöttem ki, de olyankor nagyon elkoszolódtak az utána lévő szűrők."

 

Pontosan így van, valóban azért érdemes a tartályt mindig kiönteni, és a  m o s h a t ó  szűrőket rendszeresen, alaposan kimosni. Nekem az AEG T2-ben a kilenc év alatt összesen kétszer kellett szűrőgarnitúrát cserélnem, ami azt jelenti, hogy a vételkor benne lévő szűrőket is beleszámítva egy-egy szűrőgarnitúra kb. három éven át szolgált, ami, úgy gondolom, hogy nagyon kedvező érték. Hogy a garnitúrák ennyi ideig kitartottak, azt a rendszeres, heti átlagban egyszeri mosásnak tudom be, vagyis minden egyes szűrő kb. 150-szer ki lett mosva az elhasználódási ciklus három éve alatt.

 

"A pollen allergia az marad sajnos, én sem növöm már ki ... Ahogy a poratka allergiát sem."

 

Nem vagyok allergológus, de hallottam már olyanról, hogy valakinek a hosszú éveken át fennállt allergiája egyszer csak kimúlt, elenyészett, megszűnt. Úgy látszik, mint ahogy minden egyes sejtünk is megújul kb. hét évenként, ehhez hasonlóan talán a szervezet működésében is bekövetkezhetnek kedvező irányú változások. 

 

És mi a helyzet a légtisztitó berendezésekkel, továbbra is üzemelnek?

Előzmény: tunderlala-3 (11473)