Törölt nick Creative Commons License 2013.02.26 0 0 38908

Köszi mindenkinek, nézegetem a linkeket bőszen, amíg még van netem (a héten szolgáltatóváltás lesz).

 

Kioktatás: nem csak rád (tingatinga), hanem úgy ánblokk lehurrogásnak indult mindenki részéről, ami persze a saját stílusomnak is erősen köszönhető. Ezért is gáz kissé a fórum a személyes helyett, mert nagyon félreérthető minden mondat, hiszen nincs mögötte a metakommunikáció:) 

 

Értem az álláspontotokat (a pénzt is, és a mozgalmat is), az enyém ellenben még mindig az, hogy vissza a kezdetek előtti időhöz, marad a tiszta gyaloglás/fotózás. Ha nem lenne jelzés, akkor iránytű szerint mennék. Mivel van, azon megyek, de ígérem, nem fogom baltás jelzésgyilkos módjára lekapargatni őket...

 

(A jelzésfestés is érdekes felvetés. Nagyszerű, hogy van, és hogy rálőcsölték a természetjárókra - anno magam is festettem egyébként, kicsi lelkes koromban. Ha nem végeznék el saját költségen a természetjárók, akkor "társadalmi igény" felkiáltással rátukmálnák az erdőgazdákra, ahogy sok-sok helyen külföldön. Persze nyilván lenne minőségbeli különbség a "magunknak csináljuk" és a "hálistennek, még egy kötelező hülyeség" hozzáállás miatt:) )