bellevue0822 Creative Commons License 2013.02.23 0 0 42416

Szia Cintiababa!

 

Előre hangsúlyozom, amit írok az mind az én tapasztalatom, és az ezzel kapcsolatban kialakult véleményem.

 

Mi régen úgynevezett emeletes panoráma busszal utaztunk mindig.  Nem tudom most is ilyenek indulnak-e.

 

Minden alkalommal külön felhívják az utasok figyelmét arra, hogy bár van WC, de megkérnek mindenkit, csak a legvégső esetben használja.   Ennek ellenére mindig üzemben volt.  Próbálkoztam egyszer én is, de hamar letettem róla.  Mondjuk ez az én butaságom, de én sehol nem ülök rá az idegen WC-re,  így ezt a mozgó buszon, abban kicsi helyiségben, sem tettem meg,  csak azt vártam mikor állunk már meg.

 

Egyébként a WC közelében ülő utasok sem örülnek  annak,  ha használják,  mert egy idő után  kellemetlen illata volt.

 

Viszont az igaz, hogy a busz a szálloda előtt rak le, és kb. ott is vesz fel.

 

Vonattal is utaztam már, Berlinbe és igaz, hogy kényelmesebb,  tudsz  a folyosón sétálni, mozogni,   nem csak ülni lehet egy helyben, viszont a WC  eléggé siralmas volt  itt is.

 

Azért ne keseredj el,  amikor mi kezdtük,  még nem lehetett így megbeszélni dolgokat, csak úgy belevágtunk.   Nem tudtunk semmit, mit vigyünk, mi praktikus, milyen enni és innivaló jó  ilyen hosszú útra. De belejöttünk, és  nem bántuk meg.  Bár volt egy-két kellemetlen eset, és  volt olyan is amikor órákat vártunk 2 utasra, vagy ledöbbent egy másik busz és fölvettünk az utasok közül párat,  vagy hazafelé úton,  több órát is ellenkező irányba utaztunk, mert szintén utasokat kellett felvenni.

 

Ne félj, no para, jó lesz, és vár a tenger.

 

Szinte irigyellek azért az érzésért, amit akkor fogsz érezni, amikor  meglátod a tengert.

Én  (mi) 30 évvel ez ellőt  Primorszkóban,  este mentünk le a partra. Csodálatos volt,  csillagok, selymes homok, fehér tarajos  morajló hullámok.  Lenyűgöző volt, feledhetetlen.

 

Üdv.

Előzmény: cintiababa (42405)