cizella Creative Commons License 2013.02.15 0 0 11392

Normál turbókefét (kicsit és nagyot is) külön is lehet venni, 14-18 ezerért, az állatoshoz a nagyobbik jár. Valaki a fórumozók közül vett egy kicsit, úgy emlékszem. Elektromos turbókefe a uniq-hoz használható (olyan kéne nekem is, mármint elektromos kefés porszívó, de nem lesz, mer drága, legalábbis a szőnyegeink értékéhez képest ). És még akkor van akkumulátoros turbókefe, annyiba kerül, mint egy porszívó. (Van egy porszívómentes elektromos turbókefém, csak tisztítószert lehet vele bedolgozni szőnyegbe, hát az alapján gondolom, hogy biztosan mindenki szerencsésnek érzi magát, akinek elektromos turbókefés porszívója van.)

 

Szoktak akciózni, mi is akciósan vettük hagyományos boltban az S 6240-est, akkor még néhány típus le volt árazva, a régebbieket kifejezetten nagy engedménnyel árulták, de a webáruházakban még sose láttam miele-akciót.

Egyszer volt egy morzsaporszívónk, talán háromszor használtam, nem is tekintettem soha porszívónak, minden más megoldás (rendesporszívó, partvis, törlőruha, tenyér stb.) hatékonyabbnak bizonyult nála.

 

Könyvespolcokat (meg minden egyéb portörlős részt) most többnyire a porszívó szőrös végű kis keféjével takarítom, régebben nedves ablaktörlős szöszmentes törlőruhával törölgettem port, a könyveket meg időnként kihordtam a szabadba kiporolni, vagyis egymással összeütögetni, de akkor még ráértem ilyesmikre. Ma már szó se lehet róla, könyveknek is porszívó, kímélő fokozat, szőrös kefe.

Előzmény: kannab (11391)