Szeleszte Creative Commons License 2013.02.15 0 0 57167

gina:

 

Az ingyen recept tényleg nagyon jó, nekem félévente azért vinnem kell a házidokinak egy szakorvosi javaslatot, ami alapján ő felírja nekem. Sajnos már ez a nődoki alulról surolja szerintem a 70-et, nagyon öreg már. Amúgy még van ott még egy ilyen öreg, aki ráadásul még maszekba nyomja az ipart, munkatársnőm, aki 40 nála szülte a két gyerekét, akinek a férje is még ennél a dokinál született,aki szintén 40-en felül van.

 

A Drillinget én sem szeretném bevállalni, bár nem tudom mennyire van megvastagodva a petefészkem, múltkor azt mondta a nődoki vastag és nem is biztos hogy át tud rajta jutni a a petesejt. Az átjárhatóságival is hajkurásznak. Sajna nekem olyan szépen már hét éve ott vannak, mint a húzat nem múltak el, de mindig vágyok rá hátha egyszer.....

 

Hüvelykúp: én anno ilyenekre Klion 100-ast kaptam az is egy szélessprektumú antibiotikumok és lehet, az nem befolyásolná a pajzsmirigyedet. Érdemes lenne megkérdezned a nődokidat, vagy legalább a házidokit, mit szól hozzá. Két az mégis csak két hét.

 

Képzeljétek tegnap 30 napra megjött, szóval barátcserjéről beszámolok, a hőmérőt meg előkaptam a fiókból:)

Előzmény: b.gina (57165)