TrendHunter Creative Commons License 2013.02.11 0 0 31994

Csak úgy mellékesen megsúgom, hogy még csak nem is én vezetem a top listát, hanem egyik tanítványom (Nő, és egy másik is ugyailyen sikeres) , aki első helyezett lett a Sportingbet bajnokságban.. Nem emlékszem pontosan a végeredményre. Az én rekordom azt hiszem 130.000 € volt ő meg rám vert még 30-40.000 €-t ...Na vajon hogy csináltuk, ha nem értünk semmihez...vagy bundáztunk, és titokban lekapcsoltuk a házelőny kapcsolót?

 

Már nagyon régóta rulettezem...Még anno, amikor fingom nem volt a ruletthez, egy dolog tudott felbosszantani...a házelőny maszlag, ami úgy ömlik a neten, mint egy sárfolyam. Nem tudom észre vette-e valaki. Pár éve még leplezetlenül meghamisították a piros feketézést.. mutatták a táblázatot, hogy mekkora nyeremény jön, amikor találat van...senki nem árulta el, hogy csak az alaptétet nyered akkor is ha már egy millád van az asztalon... Én abból mérem le a fejlődést, hogy ezt már senki nem meri meglépni...eltüntek a weboldalakról, mert lelepleződtek....

 

 

Ha annyira tudod, hogyan működnek a kaszinók, akkor olvasd már el ezt is légyszíves...Már csak azért, hogy hozzá segíthesselek a boszorkányégetéshez...gondolom pár száz évvel ezelőtt szívesen küldtél volna máglyára... Ezek a dolgok azért születtek, mert előbb megtanultam a matekot, utánna pedig logikusan gondolkodni. 

 

http://rulettstrategiak.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=rulettstrategiak&oldalkod=nyerogep_leleplezese_dQ6G

 

Bocs, de nem tartom fontosnak, hogy bármiről is meggyőzzelek. Van éppen elég dolgom, elszorakoztatom én saját magamat is... Én végig jártam a gondolkodás útját, nem fogok azért visszafordúlni, hogy Téged is végig kísérjelek rajta.

 

Ha figyeltél volna, akkor tudnád, hogy amit én hoztam be a köztudatba az számalapúnak nevezik...és van benne bőven matek, csak nem úgy ahogy Te számolsz...Hogy pontosabb legyek, SZÁMJEGYEKEN ALAPULÓ"  stratégia... ha rulettezel figyeld a számokat...az is egy számtani sor, hogy   10--2---32--13 ... segítek, mert gondolom a logikus gondolkodás nem amnnyira a kenyered.... 1-2-3-2-1