Garfield007 Creative Commons License 2013.02.10 0 0 11324

Ne fenyegetőzz már a csípősebb éneddel, mert azzal sem leszünk előrébb, te főleg. Én tényleg nem idegeskedem, ha a sírás jelzőt se érted, sajnálom.

Ha egy "szakember" egyértelműen reklámoz és még hazudik is, akkor nincs helye nyilvános fórumon, tényleg sajnálom hogy elmenekült.

Aham, kezded érteni, szóval kijelenteni, hogy "átlagos" porszívóba nem kell HEPA, mert a nagyra tartott cikk ezt mondja és nem mellesleg a Miele sem használ alapból, az frankó. Na, ide is eljutottunk.

És rosszul látod, nem utálom a Mielet, sőt elismerem a háztartási gép fronton tartott minőségét. Nem ez a bajom.

 

És hogy "építő" dolog is legyen:

Aki ezt le meri írni kvázi végkövetkeztetésként, egy "szak" cikkben, az elmehet oda ahová gondolom: Maximum a szobalányok fognak kevesebbet prüszkölni, de nem lesz nagyobb a valós tisztaság.  

Cseréltem már HEPA szűrőt porszívóban. Ha az a felének a felének a fele amit láttam(jelzem láttam, mert ugye a HEPA nem csak a látható tartományról szó, jó esetben), akkor örülök, hogy volt benne és mielőtt azzal jöttök, hogy de a porzsák, akkor tessék visszaolvasni, hogy sosem az 50 forintos "helyettesítő" porzsákokkal operáltunk egyik porszivónál sem a családban. Igen, linkeltem az electroluxnak is van a papírnál kicsit bonyolúltabb porzsákja. Szóval, kampányolhattok a HEPA ellen, ahogy előtte mellette, de ettől még én hiszek a saját szememnek és azoknan a mérnököknek, akik marketing nélkül is terveztek HEPA-s porszívókat, csak úgy...

Előzmény: cizella (11323)