maguborka Creative Commons License 2013.02.05 0 0 4854
Par dologban egyetertunk, par dologban nem. En inkabb azon az allasponton vagyok, hogy varjuk meg a veget a dolognak. Addig meg, felesleges altalanos bemondasok nelkul. Nyilvan ez elemzore vonatkozik. Neki is tobb hitele marad.... Amiben nem ertunk egyet, az az, hogy miert ne lehetne meg tokeletesebb az, amirol mar azt gondoljuk kesz - kiforrott. Egy kvarcit burkolat pl engem meggyozott, mert anyagszerkezetileg egy ket tulajdonsaga tenyleg jobb mint a teglanak. Ezzel nem azt mondom, hogy hatekonyabb, mert ehhez is meresek kellenenek, de mindenesetre jo alternativanak tunik, aki pl nem tegla burkolatot akar. Ugy, hogy nem ront semmit a hatasfokon. Most direkt nem mennek bele a fal retegek vastagsag temaba, mert az megint egy mas dolog.
S azt gondolom eme nyitottsag regen jellemezte a forumot- lasd az altalad behozott utanegeto amit Peter is atvett, mert ez jobb volt. Az is teny, hogy minden korabbi ilyen eszmcsere, mas stilusban es mas szinvonalon zajlott.
Na de ez a mult. A jelenben meg tovabbra is varom a jo vagy rossz otleteket, mert erdekel a tema. S en azt gondolom, lehet van valamelyik kiralyon legalabb egy alsogatya ;)
Előzmény: ab69 (4853)