CiluHS Creative Commons License 2013.02.02 0 0 309

Ez a topic mindig megújul. A mérhetetlen ostobaságok gyűjtőhelye. Ennyi hipohonder embert egy rakáson... a valós problémák meg ezek miatt nehezen orvosolhatók, mert a hatóságoknak is nehéz kiszűrni a 99% őrült közül az 1% valós panaszt, amelyiknek alapja van, és meg kell oldani.

 

Egy közeli mobiltorony a barátod. De ha ezt nem érted, hogy miért, akkor semmit nem értesz az egészből.

 

6 évig éltem 8 méterrel 2x1kW rádióadó + 2x80W UHF TV adó + nagyon sokszor pár W mikrohullám alatt, közte szektorsugárzók. Sosem volt alvásgondom. De másnak sem, aki ott lakott. Meg semmi baja. Poénból kértem sugárbiológiai mérést mindenre külön-külön. Kinn a tetőn rögtön a megengedett értéken ugrált a műszer, benn pedig meg sem moccant az biológiai szempotból fontos mérési tartományban üzemelő hitelesített műszer. Ismerősök voltak, nem hivatalos kérés volt. Ennyit erről.

 

Aki ezekkel a hulladék "Gigahertz Solutions" műszerekkel jár, az eleve elásta magát a témában minden komoly ember előtt. Azt seprűvel el kell kergetni!

 

Hasonló a távvezetékekkel is a helyzet. Ott a mágneses indukció a cirkusz tárgya. Az nem számít, hogy az emberre 24 órában megengedett érték alig pár %-át lehet mérni még a legdurvább esetben is, de leginkább ezrelékeket! Volt olyan, aki kihívott egy sötétzöld önjelölt sugármániást, megmérette a tervezett vásárlandó házánál a mágneses indukciót. 2 ezreléket mért, és mondta, hogy meneküljenek, meg ne vegyék. Aztán hazavitte őt a 47 éve lakott házába, ahol a hálószobában a dupláját mérte, messze minden távvezetéktől. Neki már nem kell elmagyarázni a dolgot.

Előzmény: ento (299)