repcsepista Creative Commons License 2013.01.30 0 0 956

szia ogrina s jojósok?

 Minden ami a jövővel? -ami van? -s mi van? -ugyanis minden ami jó hir lenne, s szerintem eredetileg ezt akarta volna sLeuth bratyó is, meg ki nem???

 Szóval mi van? - s mi jót lehetne ebből kihuzni, jósolni...ami adva van, mint az hogy elhibázzuk, vagy ne akarjad tudni, nem a te meg én dolgom?-dodozzatok az anyátok zistehén...jah, de bunga...robota? nyikto nyeee... 

 Igen érdekes az hogy NÁCI, AMI NEMZETIT JELELENT...na maga mikor A HULLARABLÓKAT HAZAVÁGTÁK AMCSIBA...csak tesstek figyelni mert először 13 fodor van a szoknyán? -aztán az is érdekes, hogy nem egy nagy bölény tócsa...hanem ma 51 state, ami ha ténleg ÖNNÁLLÓAK LENNÉNEK...jobban áttekinhető minden szemponból, mig aki az EGÉSZET LE AKARNÁ TAPOSNI...ha egyik széléra tapos, a másik felbillen neee...

 NEMTUDOM ÉRTITEK...mert monduk, magyar ország, na most...mig egy nagy ...A NAGY HUGYHÓLYAG EGYRE JOBBAN TÁG TÁG TÁG...MIG PUCK?

 Ha itt lennétek, akkor csak a NYEMEC PLÖDA KÖVETHETŐ...(eredetileg USA =NEMZETEK TESTVÉRISÉGE NEM KING IS GOD = GOD KING CAMMOG NA NA NAAA...)amire áttérni...nem feltétlen kell...pénz?

 Isten barma...még gyüvök...

 nincsak, vagy CINGDOMB...VAGY TJÉNLEG STALINIZMOOO...MI A HARMA DIK?

Előzmény: ogrina (955)