musztika Creative Commons License 2013.01.26 0 0 42150

Sziasztok!

 

Mi tavaly Stewie tanácsára oda és vissza is megszálltunk Szófiában. Odafelé 25 EUR volt hármónknak egy szoba reggelivel egy hostelben ( teljesen kultúrált volt, belvárosban ) Visszafelé, szintén a belvárosban egy kb. 70 nm2-es lakást vettünk ki kemény 20 EUR-ért. Mindkét nap fullos vacsora 1-1 Divakában, városnézés, séta, fagyizás. Ja, a Napospartra mentünk. Szerintem 6-7.000.-Ft-ot megér egy pihenő és világot is látsz!!!

A vacsora belvárosi éttermekben többféle kaját is kipróbálva, sörökkel, üdítőkkel, levesekkel, salátákkal, főételekkel 30 leva alatt volt!!!!!!!!!!!!!! 3 személynek!!!!

 

Odafelé reggel 8-kor indultunk, még a határ előtt itthon kévéztunk kb. fél órát, határok, szerb tankolás, pihi, és délután 4-re kényelmesen Szófiában voltunk. Onnan reggeli és kis városnézést követően kb. 9, inkább 10 körül indultunk el és kb. 15.00 órára a hotel előtt voltunk. Útközben tankolás. pihi, traffipaxos beszélgetés a rendőrbácsival..................no bünti............( csak annyit blöfföltem, hogy kolléga vagyok Magyarországról, erre legyintett egyet és uzsgyííííííí........)