Szeleszte Creative Commons License 2013.01.26 0 0 57089

Amy:

 

Valahogy volt a topiknak egy fajta pörgése, mindenki azért jött mert PCOS és az esetek 90%-ában már a baba projektre gyúrtak. Jó volt látni, hogy oldalakat kell elolvasni, hogy ki több kevesebb met-el, diétával küzd, és akkora volt a pörgés csattogás szinte ki követeltük mindenkitől a tesztet, és ha "zebrája" volt akkor illett megosztani a közösséggel, hogy mindenki együtt tudjon örülni. Olyanok voltunk, mint egy kis közösség, kis család, akik egy cipőben egy cél felé, x időintervallumon belül eléri a célját és révbe ér.

 

A hőmérőzésre is emlékszem, hogy mindenki dobálta fel a görbéit, össze lehetett hasonlítani, hogy kinek milyen és aki már "konyított" esetleg "profi" görbe szakértő volt tudott tanácsot adni a másiknak, volt pé, nem volt, vagy x-dik napon volt.  Igen hiányzik ez az életérzés, ha lehet így mondani. Régebben kicsit reménykedtem, hogy ha majd én is ebben a fázisban leszek valahogy még itt lesznek a "régi tagok, akik ugyanúgy örülnek, vagy lesznek újjak akik szintén ebben a cipőben csörögve csattogva lehet szúrkolni a másikért. Sajna nem is tudom, hogy van-e most egyáltalán bárki is itt a fórumon, aki babáért küzd.

Ebben a hónapban volt egy makacs megfázásom, de a következő ciklust, ha törik ha szakad mindenféleképpen le fogom hőmérőzni. Edina mutatott egy honlapot, majd ott megpróbálom összehasonlítgatni.

 

A barátcserjén erősen gondolkozom, mert annyira vacak az LH/FSH arányom, hogy szerintem ha egy kicsit rásegítenék, hátha valamit javítana a dolgokon. Meddig szedted, és mennyi idő után volt hatása, és mikor raktad le?

 

Endodoki: a "felhalmoztam" egy kisebb készletet című verzió nagyon tetszik. Lehet, hogy én is felíratom az endodokival is és a körzetivel is és megpróbálok tartalékolni, nem bízni a véletlenre, hogy egyik napról a másikra megvonják én meg itt maradok hoppon koppon.

 

Nagyon örülök neked, hogy írtál, és amikor megláttam a Jokeva hozzászólását is, majd kiugrottam a bőrömből. Annyira jó érzés, hogy a régi tagok közül néha egy egy hozzászólás erejéig még felbukkantok. Persze annak is örülök, hogy már családanyukaként túl vagytok a nehezén, és már a megtanult diétával, gyógyszerrel együtt tudunk élni ezzel a betegséggel.

 

Pussz

 

                           Szeleszte

Előzmény: Amy1986 (57080)