Borembukkk Creative Commons License 2013.01.23 0 0 4787

Igazából műteni szinte mindegy, hol műtenek, a lényeg az előzetes felvilágosítás és az utókezelés.

 

Engem nulla forintért műtöttek, a vizsgálatokara összesen 17.000 Ft-ot fizettem. Viszont jó alaposan megszenvedtem. A mai fejemmel másként csinálnám.Én a Gaba medical centerben voltam vizsgálaton, a kép vegyes az ottani dokinéniről. Az biztos, hogy egyáltalán nem bánt velem hímestojással. :) Tövig benyomta a csövet a hátsómba, pedig azzal kezdtem, hogy 5 napja nem tudok aludni a fájdalomtól. ja, utána azt mondta, hogy üljek rendesen, nem fájhat az annyira. Szóval, nem tudom, valahol kimaradt neki, hogy AMÚGY IS BORZALMAS fájdalmaim voltak. Ellenkező véglet volt az SZTK orvos, aki azt mondta, amíg így fáj, nem tud megvizsgálni..

 

A műtét végül is korrekt volt, kaptam 1 oldalas tájékoztatót, amiben kb. 3 sor volt, miből álljon az utókezelés, a műtétre annyit mondott, a szakirodalom 3-6 hét gyógyulást ír. Na, ez akkora kamu.. 3 hétig szó szerint remegve mentem wc-re, akkora volt a  fájdalom. Szóval, a különbség nem abban van szerintem, amikor vágnak, hanem előtte és utána. Ha alaposan felkészülsz - pl. itt végigolvasva a fórumot, ami ingyenes -, megúszhatod a vaskos számlát. Ha kérdezel is, sok hasznos választ kaphatsz.

 

 

Ja, még annnyit, hogy 2  hónappal a műtét után még nekem is össze van szűkülve a hátsóm, nekem kb.kisujjnyira, azon keresztül kell kitolnom mindent.. De most már elviselhető a fájdalom, nem érzem magam utána úgy, mint ha egy kancigány kapott volna el hátulról szárazon. Mondjuk, az nem tudom milyen lehet, de ismerőseim poénkodtak azzal, hogy úgy járok, mint ha megtosztak volna. :)

 

 

Előzmény: Spagoca4 (4786)